REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° ConstanÈ›a Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15.8° ConstanÈ›a Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Dăncilă despre miniştri cu probleme penale: Directiva europeană spune că există prezumţia de nevinovăţie până la condamnare

Dăncilă despre miniştri cu probleme penale: Directiva europeană spune că există prezumţia de nevinovăţie până la condamnare

Replica API 24 ianuarie 2018 | 01:40 533

Premierul desemnat Viorica Dăncilă a declarat marţi, întrebată dacă va accepta miniştri cu probleme penale în Guvern, că, în calitate de europarlamentar, a votat o directivă europeană care prevede că există prezumţia de nevinovăţie până la condamnare.

"Nu vă pot răspunde la această întrebare, nu pot să ştiu care e penal, care nu-i penal. Gândiţi-vă că eu sunt europarlamentar şi am votat o directivă europeană care spunea că există prezumţia de nevinovăţie până la condamnare şi că justiţia se înfăptuieşte de către judecător. Eu, fiind europarlamentar, aşa ştiu. Acum nu pot să spun: penal sau ne-penal. Vom vedea ce va propune Comitetul Executiv", a spus Viorica Dăncilă.

Întrebată dacă va avea un cuvânt de spus la formarea Guvernului, ea a răspuns: "Vom vedea ce va decide Comitetul Executiv, dar, bineînţeles, vom avea şi discuţii", potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
jegos comunist muist , poti latra oricat , viata isi urmeaza cursul . Cacat imbalsamat , tu nu vezi ca puti a basist de la 100 km ? te-ai gandit de ce esti mic si ai ochi oblici ? ....poate iti spune ma-ta adevarul ....
1
4
Dupa mintea pavianului cu mantie,si primele trei luni din condamnare ,ministrul penal mai poate ramane in functie pt perfectarea ultimilor spagi.Penalilor!
4
2
Ce freza are supusa lui Dragnea !! Circul pesedeilor continua, cu tantita asta in fruntea guvernului !?
6
1
Luati o in gura acum pana la urmatoarele alegeri cand voi veti alege altii mai curati si mai cinstiti decat pesedeul.
2
2
Toti din PSD sunt penali !Este normal sa nu se lepede de PENALI ca-i vine randul si ei in urmatorii ani !
5
2
intrat pe functie si ai inceput sa mananci kkt
7
2
Matroana din videle lucreaza numai cu oameni nevinovati.
6
2
Madam asta "v-a administra guvernul, nu-l v-a conduce"...a precizat d-ul Tariceanu. De condus il v-a conduce dictatorul si penalul Dragnea, deci: JOACA CUM II CANTA DRAGNEA !
9
2
d-na florareasa p.m.;de-aia in democratiile reale- nu dictaturi neo-bolsevice- cum apare doar banuiala unor fapte golanesti orice functionar demisioneaza imediat...dar nu si ai nostri ca asta ar insemna sa mearga la puscarie cu totii.ceea ce nu se poate,nu-i asa?
6
3
Dragi cititori, postaci si privitori neputinciosi ai acestui dezmat oltenesc..Lamuriti-ma va rog, de c e aceasta muierusca Dancila,ori Daracila, mai este numitra si Tamba ?? Cica asa-i spunea lumea mai peste tot pe unde a fost..Oare pentru ca tara asta a noastra este cunoscuta si ca Botswana Europei, ori Burkina Faso de Telemorman?? Oare aceasta Tamba, cu pretentii de Premier nu se uita in oglinfda? Ori oglinda s-a spart demult? Ori ne crede o natie de babuini? Ia banana neamule !
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108