REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Dăncilă, în Parlamentul European: Trebuie să facem o justiţie corectă pentru cetăţeni

Dăncilă, în Parlamentul European: Trebuie să facem o justiţie corectă pentru cetăţeni

Replica API 5 octombrie 2018 | 00:28 349

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a afirmat miercuri, în plenul Parlamentului European, că justiţia trebuie să fie corectă pentru cetăţeni, conform agerpres.ro.

"Pentru cine vrem să construim un sistem de justiţie viabil în România? Pentru MCV, pentru instituţii, pentru magistraţi, pentru politicieni? Evident că nu. Trebuie să facem o justiţie corectă pentru cetăţeni. Ei sunt beneficiarii măsurilor din Parlamentul European sau din Parlamentele naţionale. De la cetăţeni trebuie să înceapă orice discuţie.

Justiţia trebuie să fie garanţia că legile şi drepturile cetăţeneşti sunt respectate, iar cine le încalcă va fi sancţionat", a transmis Dăncilă, la dezbaterea din Parlamentul European care are ca subiect ţara noastră.

Ea a mulţumit pentru invitaţia de a vorbi în plenul PE, precizând că nu a venit la dezbatere pentru a da socoteală, ci din preţuire şi respect.

"În numele României, vă mulţumesc pentru invitaţie. Spun de la început că nu am venit să dau socoteală. Am venit pentru că vă preţuiesc şi vă respect. Cer însă aceeaşi preţuire şi acelaşi respect pentru poporul român pe care îl reprezint", a spus Viorica Dăncilă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta ti-a scris dracnea si valcov pe foaia din care ai citit in PE! Vezi ca penalii astia iar te-au mintit si te faci de ras in fata oamenilor aia!
6
1
Felicitari doamna Dancila , un discurs pro Romania , i-ati pus cu botul pe labe pe criminali . Multumim pt ca aparati Romania si romanii .
1
8
Aduc in discutie tema caselor si a banilor dobanditi ilegal de domnul presedinte KWI . Ce opinii aveti domnilor ? Dar despre retrocedarile a peste 1400 de proprietati ale statului unei organizatii germane ? Stiti unde traiesc parintii domnului respectiv ?
4
8
nu e cetatean ? toti hotii din parlament nu sunt cetateni ? daca au furat pe numele rudelor si prietenilor astainseamna ca ei sunt cinstiti ? justitia nu e egala !
7
0
Desi in constitutie scrie ca legea e aceeasi pentru toti si ca suntem egali in fata legii, parlamentarii au pensii speciale, nu pot fi arestati ca nu ii lasa colegii, se duc la munca cind vor, nu ii intreaba nimeni de cazier. In noua lege cu spalarea banilor ar trebui ca politicienii sa fie verificati, ei zic ca e discriminare si se opun. Dar noi, cetatenii, nu suntem discriminati vis a vis de toate drepturile politicienilor?
7
2
rezistentii astia sunt penibili, daca psd ul face un cacat, rezistentii il vor manca si vor tipa in gura mare ca e bun si dulce, asta e opozitia lor de fapt!
4
5
Doamna veorika vasilica porcila......groh groh
11
3
Intr-adevar trebuie o justitie corects pt.cetateni.Sa va zic numele catorva cetateni?
10
1
cred ca''s-au speriat''aia saracii in P.E.Ba chiar au fost intimidati si impresionati de savanta de renume mondial care a binevoit sa li se adreseze,desigur,intr-o Engleza ireprosabila si ''au cazut''pe ganduri,saracii.Aici se potriveste perfect zicala aia''capra raioasa tine coada ridicata''si mai e una''ce ne facem ca s-a suit purceaua in copac,cum o dam jos de-acolo''
12
3
eu pensionaru senil iau muie ,sunt debil idiot dar imi place sa mananc cacat cu toptanul
8
5
Sugeti pula securistofascistilor !
7
5
Cand infractorii si penalii fac legi, legile sunt bune pentru hoti si infractori, nu pentru oamenii cinstiti. Si este grav!
16
3
de acord, numai ca voi prin cetateni intelegeti puscariasii din parlament si gunern
15
6
Foarte bun discurs. Romanesc. Chit ca nu inghit PSD-ul dar javrele vanzatoare de tara ca Ciolos, Orban, Macovei si Iohannis imi provoaca mai multa scarba decat astia rosii momentan. Dupa ce scapam de trompetele UE care ne vor saraci si prosti ne-om ocupa si de PSD. Deocamdata Romania are un dusman mai mare.
6
13
Justitie corecta pentru cetateni !?!? Cine te crede Veorico ?!... Justitie pentru sefu tau "mentorul tau", DRAGNEA si acolitii lui.
16
5
Cetatean este si magistratul si politicianul...ce suntem pe categorii. Se stie, ca ceea ce numeste cetatean fura un ou si face puscarie, iar un politician care fura milioane de euro e in parlamentul tarii, despre ce vorbim?? N-o mai suti in slavi ca i se urca la cap si chiar crede ca-i desteapta.Cu o viorea nu se face primavara.
15
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212