REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Dăncilă: Iohannis vrea să blocheze Guvernul

Dăncilă: Iohannis vrea să blocheze Guvernul

Replica API 31 august 2019 | 01:45 477

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, la Constanţa, că îl va suna pe preşedintele României, Klaus Iohannis, pentru a discuta situaţia ministerelor unde s-au vacantat funcţiile, ca urmare a demisiilor miniştrilor de la ALDE.

„În mod normal, la cele 3 ministere ar trebui să am miniştri interimari. O să-i dau un telefon domnului Iohannis, să văd care este opinia domniei sale n legătură cu Guvernul. Prin ceea ce face, efectiv vrea să blocheze Guvernul”, a declarat Dăncilă.

Mai multe declaraţii AICI:

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu iti este rusine sa minti continuu? habarn nu ai despre ce vorbesti ''sa vorbeasca si nea ion ca si el este om''
1
0
Care guvern, mai tanti veorico...!? Sunteti PRAF, cu guvern cu tot HOTILOR, mincinosilor, incompetentilor! Cel mai dezastruos guvern, cea mai incompetenta guvernare!
2
0
sa ne sugi pula la astia cu pensii speciale , suntem spalati cu esente speciale ! ....apoi sa faci sex cu cu cine vrei , dar n-o mai fu-te pe ma-ta , sa nu mai fete alt bou !
0
1
Daca nu o s-o faca Johannis o sa o faca tara si noi toti pe care ne-ati furat, in continuare nu va opriti, in continuare ignorati solicitarea poporului facuta la votul din 26 Mai in care va cerut sa lasati in pace justitia si hotii sa fie aspru pedepsiti si IMEDIAT oriti jaful cu PENSIILE SPECIALE. Asta-i furt din banul public si trebuie sa fiti aspru pedepsiti daca nu va opriti IMEDIAT sa ne mai furati banii de la BUGET. Bani stransi cu atata truda din impozitele si taxele truditorilor si pe care cu NESIMTIRE voi ii furati de atatia si atatia ani! STOP.
2
1
Draga andy, esti un bou. Ideologia nazista a avut cu totul alta baza decat cea pe care o dejectezi tu, in fapt asimilarea mecanica a variantei sustinute de marxisii deghizati in PC. Bazele ideologiei naziste au pornit, pe de o parte, de la conceptul de supraom din filozofia lui Nietzsche, iar, pe de alta parte din conceptul de rasa superioara, derivat la randul sau din ideile din On the origin of species de Charles Darwin. Oricum, discutia este mult mai complexa si nu vad rostul continuarii ei, in conditiile in care in Romania ideile lui Nietzsche si Darwin nu sunt raspandite.
3
0
Romania s a saturat de comunisti deghizati de 30 de ani in aceleasi costume de EUROPENI FALSI .Romania s a saturat de unii care inca vor sa faca ce au facut pana acum!Hai treceti la justificat bunuri si proprietati si dupa mai vedem si sa demonstrati voi prin ce afaceri si cu ce incasari de unde si cand ati dobandit ce aveti voi sau rudele voastre pana la gradul 5!Intra si garderoba aici pe langa bijuterii si ceasuri de la Patek Phillippe,tablouri si ce mai aveti prin ograda! NU VA E RUSINE MA JEGURI UMANE?
5
0
si asa sunteti voi blocati la cap
7
1
Parlamentul este forul suprem de conducere al tarii. Daca guvernul ar fi procedat calm si hotarat trecand prin Parlament tot ce misca in politica folositoare Romaniei,rahatul de Iohannis nu ar avea ce spune,ca doar nu este un Hitler,chiar daca el vrea asta,caci Constitutia pe care oricum o incalca frecvent nu-I permite . Romanimea scandalagie si de tip ,,haiter''nu intelege ca exact asa a aparut fascismul in Germania. In loc de dialog era ura si dispret,ca apoi toti sa fie distrusi la propriu,da,inclusiv cei ce sustineau ura. Hastagilor,cand cade apocalipsa,cade si pe voi,din cauza voastra.
1
4
Ce serios sta Stroe zici ca i s-au largit fisurile anale!!!
9
0
Asa s-a exprimat doman incauza sau sunt greselile voastre de ortografie?
3
0
Securistul si oligofrena blond - spalacit!!!
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212