REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Dăncilă: Prima sarcină a lui Fifor va fi să verifice activitatea IPJ-urilor din toată ţara

Dăncilă: Prima sarcină a lui Fifor va fi să verifice activitatea IPJ-urilor din toată ţara

Replica API 31 iulie 2019 | 02:01 518

Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat marţi că i-a transmis ca primă sarcină ministrului interimar de Interne, Mihai Fifor, verificarea activităţii la nivelul tuturor Inspectoratelor Judeţene de Poliţie.

"Prima sarcină a domnului Fifor va fi să solicite de urgenţă în toate judeţele ţării verificări privind modul de funcţionare a Inspectoratelor de Poliţie, a modului în care sunt respectate procedurile de intervenţie în situaţii de urgenţă", a declarat Viorica Dăncilă la MAI.

Marţi, Nicolae Moga a demisionat din funcţia de ministru al Afacerilor Interne.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Futuva-n gura sa va f-ut de psd-eii nenorociti! De doi ani de zile numai grija HOTILOR si puscariasilor ati avut-o si numai de ei v-ati ocupat! Ati facut praf justitia si statul de drept ca ne rad HOTII si criminalii in nas! Criminalul asta de la Caracal, care ucis cu bestialitate o tanara de numai 15 ani, o sa beneficieze si el de legile ticaloase ale lui tudorel toader si-o sa beneficieze si el de rescursul compensatoriu! Toate legile pe justirtie initiate de nicolicea, iordache, serban nicolae, puse in opera de sluga psd-ului tudorel toader toate ANULATE!
3
0
dl.MOGA, a constatat ca la acest minister,nu se mai poate lucra....este jale...peste tot,numai interlopi,oameni pusi pe capatuiala,hoti...banditi...si toti acestia protejati de lege...felicitari dle. MOGA.. acest dezastru national nu se va rezolva niciodata..este tarziu..f. tarziu..
4
0
Moga a realizat ca e prost pentru postul de ministru si a plecat. Dancila este paralela cu a fi premier dar se incapataneaza sa mai si fie ascultata in aberatiile ei. Iohannis este un prost exemplu ca presedinte dar candideaza in continuare,cu insistenta betivului care bate la usa carciumii inchise. Alti si alti tupeisti complet inutili societatii se cer a fi respectati si votati. Urmeaza populatia decerebrate care ce sa vezi,face cum vor astia,ticalosii,voteaza ce e pe tava si pe urma urla de zici ca si-au dat cu caramida-n coaie ,furiosi de parca nu ei au votat,ci extraterestri.
5
3
pensionar muist , ai uitat cum acopereati voi accidentele mortale de la canal ? futu-ti mortii ma - tii esti singur si mananci cacat , da-i muie lui fiica-ta , de plictiseala !
3
8
'Reati ai dracului de nenorociti si coalitia voastra penala care de aproape trei ani numai grija HOTILOR ati avut-o! Numai legi hotesti si pentru hoti ati facut de-am ajuns sa fim luati de pe strada si omorati! VOI sunteti adevaratii criminali si veti fi si voi judecati...PENALILOR!
12
4
Nu vrem sa mai avem situatii ca ale Alexandrei si Luiza.De unde avea calaul atatia bani cum spun ziaristii ,cine-l platea ?
8
0
Interimarul doar se preface ca face ca d-aia este interimar.Poti cere mutarea muntilor unuia care este numit de drept dar in situatia prezenta nu cred sa-si doreasca cineva functia!
2
0
Da voi, comunistilor, cand o sa intrati la verificat? Analfabetilor!
8
1
Lasa ma ca de aerisit s-a ocupat consiliera.
12
0
de unde sti tu analfabeto, cine iti sopteste- urmeaza gestul lui Moga
7
3
Prima sarina este sa aeriseasca bine biroul pentru a scapa de mirosul de tescovina si sa spele paharele ramase dupa scurta sedere a predecesorului. Se stie ca Nea Nicu e mai dezordonat de fel, posibil sa fi uitat prin sertare si o punguta cu pilule albastre, pentru gastrita.
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212