REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Dăncilă: PSD nu iese de la Guvernare

Dăncilă: PSD nu iese de la Guvernare

Replica API 27 august 2019 | 01:44 404

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că PSD nu iese de la Guvernare, pentru că are "responsabilitatea" să ducă mai departe programele asumate în campanie. Aceasta a mai afirmat că nu înţelege decizia ALDE, în condiţia în care Călin Popescu Tăriceanu a renunţat la intenţia de a candida la prezidenţiale.

"Negociem pentru majoritate în Parlament", a mai declarat Dăncilă. Premierul a mai adăugat că Ramona Mănescu (susţinută de ALDE la Externe) nu va părăsi Guvernul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PSD o ia pe calea PNTCD. Dispare acest partid plin de golani si hoti care au devalizat tara si-a nenorocit milioane de romani! Numai legi hotesti facute de hoti pentru alti hoti au facut nemernicii de psd-ei! Legile pe justitie si pensiile speciale au ingropat tara si-au scos din puscarii criminali si violatori...
1
0
'Reati ai drakului de psd-ei sa fiti! Cu nicolicea, ciordache, serban nicolae, olguta, radulescu mitraliera lu dracnea si alte karikatituri penale care ati facut praf justitia si statul de drept din tara asta! Ati devalizat tara toata si-ati furat banii romanilor cu legi facute de hoti pentru alti hoti ingrasati cu pensii speciale si fel de fel de specialitati...Drk-ul o sa va ia la urmatoarele alegeri! Dar veti si plati ptr toate hotiile astea. Cu siguranta.
3
0
Dezamagire totala !--Tariceanu si Ponta doi politicieni care se gindesc numai la ei si sictiresc poporul asta sarac !---Trebuia caAlde sa mearga pina la alegeri in anul viitor alaturi de Psd ---Isi bat joc da cetatenii romini ---Probabil se vor pierde ca partide cu scor de 1%
6
0
Singura responsabilitate a tuturor guvernantilor este sa ne asaneze ca natie. Era un slogan candva...dormiti linistiti...guvernul va dezumanizeaza!
5
0
Pesedeii n-au inteles nimic. Rupti fiind de alegatori pe care i-au pacalit sunt la final. La final de partid. Prostia si baroneala se platesc. Aviz si actualei opozitii.
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272