REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Dăncilă spune că nu şi-a dat demisia la elaborarea legii bugetului pentru că este un om responsabil

Dăncilă spune că nu şi-a dat demisia la elaborarea legii bugetului pentru că este un om responsabil

Replica API 11 iunie 2019 | 01:14 472

Viorica Dăncilă

Preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, a declarat luni că nu a vrut să îşi dea demisia atunci când nu a fost lăsată să se implice în elaborarea legii bugetului pentru că este un om responsabil şi nu are voie să îşi dezamăgească colegii de partid şi pe cetăţeni.

Întrebată, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD, de ce nu şi-a dat demisia atunci când nu a fost lăsată să se implice în elaborarea bugetului pe acest an, Dăncilă a răspuns: "Pentru că sunt un om responsabil, pentru că pentru mine înseamnă foarte mult votul cetăţenilor din România".

"A fost un vot masiv pentru PSD în 2016, iar eu, ca prim ministru, nu am voie să îmi dezamăgesc nici colegii de partid şi nu am voie să dezamăgesc nici cetăţenii care au crezut în noi, pentru că am încredere că putem mişca lucrurile şi pentru că eu cred în PSD şi nu vreau să repet ceea ce au făcut alţii, să lase partidul într-o situaţie neplăcută prin demisia premierului. Mai mult, pentru că eu cred că România are nevoie de stabilitate, pentru că într-o perioadă în care vedem ce se întâmplă în jurul nostru, noi trebuie să fim un pilon de stabilitate", a afirmat premierul.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus că premierul Dăncilă le-a spus social-democraţilor în şedinţă că nu a fost lăsată să facă bugetul.

"Doamna premier ne-a spus în şedinţă (...) că nu a fost lăsată să se implice în realizarea bugetului de stat pentru că lucrurile ar fi altfel. Ne spus că nu a fost lăsată şi că altcineva a făcut bugetul politic. Acum a promis că se va implica, astfel încât ce e prevăzut în buget să vină sistematic şi regulat", a adăugat Firea.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
STOP: PENSIILOR SPECIALE care este FURT din banul public. Daca PSD indrazneste ACUM sa dea OUG pentru a-i categorisii si pe primari, viceprimari, presedinti de CJ, cu PENSII SPECIALE atunci NOI toti trebuie sa dam ACUM cu ei de pamant! Iesim in strada, facem greve, GREVA GENERALA pentru ca asta inseamna FURT din banul public! Asta vrea sa faca PSD sa FURE din Bugetul tarii si sa bage-n buzunarele clientelei politice banii nostrii ai TUTUROR. NU SUNTEM DE ACOORD si VOM RIPOSTA!!! NU VA JUCATI CU FOCUL!
4
0
Mergeti cu toti in Teleorman,sau DNA,va poate selecta care puteti merge si la Puscarie.
2
0
iti recomand sa pui mana pe DEX- chiar daca va fi un inceput, prinde bine- si afla notiunea de responsabilitate. Vai de caPUL TAU, AL VOSTRU SI , DE CE NU , SI DE AL NOSTRU CU ASTFEL DE HOTI SI BORFASI CE MIMEAZA GUVERNAREA
2
0
Oameni buni, in timp ce noi batem campii cu articolele de doi bani din Replica asta, coalitia HOTILOR penali pregatesc OUG pentru a le face pensii speciale primarilor, viceprimarilor, presedinti de Cj..Cum asa! In loc sa opreasca aceste abuzuri astia baga si mai mult mana in banii tarii! Nu trebuie lasati!
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272