REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

DANCU face DEMERSURI să REABILITEZE sediul POLIȚIEI!

DANCU face DEMERSURI să REABILITEZE sediul POLIȚIEI!

Replica API 26 iunie 2020 | 15:21 2886

Primăria Constanța a emis la începutul săptămânii un certificat de urbanism pentru Inspectoratul Județean de Poliție. Mai exact, se dorește reabilitarea și eficientizarea energetică a sediului din bulevardul Mamaia, numărul 106.

Inspectoratul de Poliție a primit undă verde de la Primăria Constanța pentru reabilitarea și eficientizare energetică a sediului IPJC, faza DALI (Documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţii). Mai exact, conform site-ului primăriei, IPJ, prin Constantin Dancu, a primit Certificatul de Urbanism cu numărul 1934, din data de 23 iunie 2020. Imobilul vizat este cel din bulevardul Mamaia, numărul 106.

Durata de valabilitate a certificatului este de 24 de luni.

Date despre Inspectoratul Județean de Poliție

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa se organizează şi funcţionează potrivit Legii nr. 218/2002 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei Române şi desfăşoară activităţi de menţinere a ordinii şi liniştii publice, a siguranţei cetăţeanului, de prevenire şi combatere a fenomenului infracţional şi de identificare şi contracarare a acţiunilor elementelor care atentează la viaţa, libertatea, sănătatea şi integritatea persoanelor, a proprietăţii private şi publice, precum şi a altor interese legitime ale comunităţii. Inspectorul șef al IPJ este comisarul şef de poliţie Dancu Constantin.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta mai ramasese de facut in sediile militiei. In rest totul e perfect. Doar zugravitul peretilor. Nu va e rusine ce se intampla cu militia din cta?
3
0
Murim toti si de asta tot nu mai scapam in plm@
4
0
Sediul de pe bd Mamaia arata groaznic, f bine ca se renoveaza !!!
1
2
Felicitari acestui om. Peste pe tot pe unde a fost a avut rezultate. Oare de ce sub comanda dumnealui se pot vedea rezultatele si pe vremea celor de dinainte era praf si pulbere? Faptul ca pune la treaba putorile deranjeaza?
2
8
lumina rosie albastra din instanta civila pe youtube
0
0
De ce nu aveti bani sa cumparati aparatura sa inregistrati audio si video audierile martorilor din dosarele penale? De ce va comportati cu pagubitii de parca ar fi infractori, si cu faptuitorii de parca ar fi pagubiti? Nu e normal sa ai proba din timpul audierii ? Ca sa va convingeti si dvs ca unii militieni favorizeaza din primul minut infractorul. Toata lumea ar trebui sa ia atitudine. Sau daca ati inregistra nu ati mai avea vile, masini de lux, excursii prin insule, amante ???
9
0
adica sediul fostei securitati. mai bine dinamita si un nou sediu. baaaa, democratilor!
5
0
Felicitari! Un adevarat gospodar!
0
9
Se renoveaza si subsolul?
2
0
Dancu apara probabil contra cost politstii care isi indeplinesc cu rea credinta serviciul.
7
2
El e inginer de meserie nu are scoala de politie. E uns politic. Sa se apuce de varuit sediul.
15
2
Bai sile, in afara de faptul ca esti prost rau, esti si analfabet....da-te-n sloboz
2
7
asigura banii necesari pentru aceasta investitie.In loc sa mearga in buzunarele politistilor spaga va fi data pentru modernizarea sediului politiei Constanta.Un lucru frumos mai ales ca in Cernavoda sunt 20 la suta din populatia orasului interlopi, proxeneti si matroane si coarde producatoare.
6
1
"Saracu" Dancu, vrea si el o mobila noua in birou, vrea sa zagraveasca si el sediul politiei , sa se modernizeze! F bine, asa si trebuie, mai ales ca sediul este situat pe un bulevard central , dar.....Daaaar, tov Dancu, ce face-ti cu restul " mizeriilor" care sufoca orasul, cu tiganimea si golanii care incalca legea de fata cu oamenii tai, ce faci ca maimutoii care circula aiurea prin oras, ce faci cu figurantii cu motoare care nu au tobe de reducere a zgomotului iar nr de circulatie abia le vezi..cu lupa!? Astea nu le vezi stimabile,sau ai tovarasi de ...motor care se pot supara pe tine ?
14
2
Coatelino a fost intotdeauna gospodar! Bravo!
4
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272