REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Dani Mocanu, „îndrăgostit” de iubita lui Culiță Sterp

Dani Mocanu, „îndrăgostit” de iubita lui Culiță Sterp

Valentina CAMARA 19 ianuarie 2023 | 00:00 1816

Dani Mocanu nu se ferește să recunoască de fiecare dată ceea ce gândește. Mai ales când vine vorba de subiectul „femei”, manelistul nu se ascunde după degete, fiind dispus să spună tuturor ce „simpatii” are în rândul persoanelor cunoscute de la noi din țară. În timpul unui live pe TikTok, cântărețul a mărturisit în fața tuturor că este de părere că soția lui Culiță Sterp este o femeie foarte frumoasă, moment în care acesta nu a ezitat să reacționeze. Iată ce replică i-a dat Culiță lui Dani Mocanu după ce a recunoscut că se simte atras de logodnica sa!

Dani Mocanu, „indragostit” de iubita lui Culita SterpDani Mocanu și Culiță

În timpul unei discuții pe TikTok purtată între Dani Mocanu și un alt tiktoker celebru de la noi, manelistul a recunoscut că o place pe logodnica lui Culiță Sterp. În acel moment, a încercat să explice că intenția lui nu a fost să jignească pe nimeni, ci doar să-și spună părerea.

Îmi asum că sunt Dani Mocanu. A avea omul o nevastă frumoasă și a-mi spune părerea că este cea mai frumoasă soție din România din punctul meu de vedere, este departe de a jigni pe cineva, este foarte departe.”, a spus Dani Mocanu în timpul live-ului de pe TikTok.

Ți-e frică că Culiță are 2 metri și îți dă cu un picior în ficat, că are 47 la picior. Ți-e frică de Culiță?”, a spus unul dintre tiktokerii celebri de la noi, care se afla în live în acel moment cu Dani Mocanu.

Discuția a ajuns și la urechile lui Culiță Sterp, moment în care a lăsat și un comentariu în care, într-adevăr, i-a dat dreptate lui Dani Mocanu referitor la soția sa, spunând că, într-adevăr, mama copilului său este cea mai frumoasă femeie din România.

„Are dreptate omul, e cea mai frumoasă femeie din România!”, a fost replica pe care Culiță Sterp i-a dat-o lui Dani Mocanu în secțiunea de comentarii, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poaza cu garoiul cu teancul de bani nu da de gindit nimanui de la fisc ?
2
0
O STIRE DE MARE INTERES PT NATIUNE, UN DE MUNCA IUBITOR,UN TELECTUAL DE MARCA AL FAUNEI DE PE LA NOI ,CARE SE POZEAZA CU TENCUL DE BANI DOBANDITI SI IMPOZITATI CINSTIT, CA E IN ADN -UL ACESTOR ALBINOSI MUNCA CINSTITA SI UN RESPECT FATA DE LEGI, REGULI SI AUTORITATI
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212