REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
17.1° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Dani Mocanu, plasat în arest la domiciliu în dosarul de tentativă de omor

Dani Mocanu, plasat în arest la domiciliu în dosarul de tentativă de omor

Replica API 25 august 2022 | 00:00 1233

Dani Mocanu a fost plasat în arest la domicilu, în timp ce fratele său, Nando Mocanu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Ambii sunt cercetaţi într-un dosar de tentativă de omor.

Tribunalul Argeş a decis, noaptea trecută, ca manelistul să fie plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile, în timp ce fratele său a fost arestat preventiv.

La ieşirea din Tribunal, Dani Mocanu a mulţumit instanţei şi a declarat că fratele său "s-a autoapărat şi a lovit în disperare".

"A lovit fratele meu în disperare că asta este, s-a autoapărat, a lovit în disperare. Va plăti dacă se va considera până la final că se va reţine această infracţiune", a precizat Dani Mocanu.

Dani şi Nando Mocanu se întorceau din Italia, iar pe numele lor erau emise deja mandate de aducere la audieri aşa că la aterizare au fost aşteptaţi de poliţişti. Ei au fost luaţi de pe Aeroportul Otopeni şi duşi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.

Imaginile cu bătaia din benzinărie sunt probă la dosar. Procurorii au schimbat încadrarea juridică din loviri sau alte violenţe în tentativă de omor, după ce victima a ajuns la spital cu răni grave.

Bărbatul bătut este în continuare internat, având o fractură de craniu.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 18 spre 19 august 2022 într-o benzinărie din Piteşti, acolo unde Dani Mocanu, împreună cu fratele său, dar şi cu alţi indivizi, au început să lovească un bărbat cu pumnii, picioarele şi chiar bucăţi de scândură.

Dani Mocanu a fost implicat în mai multe scandaluri în ultima vremea. La sfârşitul lunii iulie, el a fost ţinta unor percheziţii ale Poliţiei, într-un dosar de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce manelistul ar fi ameninţat un bărbat cu un cuţit, într-un club. El a fost atunci audiat şi lăsat în libertate pe durata cercetărilor.

Anul trecut, a fost condamnat la şase luni de închisoare cu executare, însă a scăpat la apel, atunci când instanţa l-a obligat să plătească o sumă de bani, conform antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pot sa ii dau o mooie balbaitului de Predoiu ministru plmele
2
0
Predoiuleeeee,se aude ,se vede din avion ca, este cusuta cu ata alba ! Ambii participa la macel, si numai unul la cotet ! Ce Justitie mai este asta ?! Nu inteleg, va este frica ,sau.....!!!!!!!!
0
0
Cat a fost spaga sa stea acasa domnilor militieni acest gibon?
2
1
De ce mai este viu acest cacat cu ochi?
2
0
mai faceti un canal cu ei nu conteaza de unde pina unde ca prea auenergie .
1
0
un c****i inputit astea ar trebui sa stea ani grei la cusca si scosi la munca zilnica in mina,cu scursuri vrem noi sa iesim in lume,zmardoi lu cacat parte in parte sunteti gainuse,
1
0
de ce nu priponiti tiganul?I-ati explicat frumos,cu parul,ca nu e frumos sa lovesti pe cineva cazut cu teava in cap????? pulitia,judecatorii lui peste,ati luat spaga,se aude???
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108