REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
13.6° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Dani Mocanu, SHOW TOTAL la o SHAORMERIE

Dani Mocanu, SHOW TOTAL la o SHAORMERIE

Replica API 23 iunie 2020 | 00:00 2065

După ce Leo de la Strehaia și-a deschis o shaormerie în Pitești, unul dintre primii clienți ai săi a fost Dani Mocanu, celebrul manelist transformând fast-food-ul în scenă și oferind un show de zile mari clienților care s-au nimerit pe acolo.

Unul dintre primii clienți ai shaormeriei lui Leo de la Strehaia a fost ”Regele Youtube-ului”, Dani Mocanu care, față în față cu ”Prințul Țiganilor” s-a apucat să facă un show de zile mari.

Relaxat, Dani Mocanu a intrat în shaormeria lui Leo de la Strehaia, iar acolo a dat nas în nas cu recent convertitul în shaormar ”Prinț al Țiganilor”. Iar acela a și fost momentul în care s-a declanșat nebunia în fast-food. Astfel, Dani Mocanu s-a apucat să cânte, dansând în același timp cu Leo de la Strehaia și mama lui, Patroana, improvizațiile făcute cu un zâmbet până la urechi atrăgând o mulțime de gură-cască. Care, evident, s-au înghesuit în shaormerie pentru a vedea reprezentația live a lui Dani Mocanu și, normal, să culeagă câteva autografe pe care celebrul manelist le-a împărțit cu legeritate, acceptând să se și filmeze cu fanii săi, chiar acolo, făcând dedicații peste dedicații.

După terminarea show-ului, Dani Mocanu a servit și o shaorma, cu ”de toate”, care, pare-se, a fost pe placul lui, el revenind, susține Leo de la Strehaia, destul de des în fast-food-ul pe care îl patronează. ”Am stat câteva ore la distracție cu Dani Mocanu. A cântat, am dansat, ne-am distrat de minune. Oricum, la ce show a făcut, mi-am dat seama de ce îl iubește lumea atât și de ce are succesul pe care îl are. E un băiat cu care poți vorbi și te poți distra”, ne-a mărturisit în exclusivitate Leo de la Strehaia, scrie wowbiz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O stire de kkt despre 2 scursuri!!! Vai de p...a noastra ce a ajuns Romania!! Antonescu reincarneazate si vino de termina ce ai aveai in plan!!!
1
0
Doi analfabeti.
1
0
Nu vrem siri cu manelisti. Subcultura lor nu ne intereseaza.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272