REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
13.6° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Dani Oțil, despre iubitul Lidiei Buble: ”Acum este frumușelul cu barbă”

Dani Oțil, despre iubitul Lidiei Buble: ”Acum este frumușelul cu barbă”

Replica API 15 noiembrie 2021 | 17:55 82837

Actorul de origine cubaneză, Harlys Becerra, în vârstă de 37 de ani, pare să o fi cucerit iremediabil pe Lidia Buble!

Lidia Buble a recunoscut că de această dată dragostea a luat-o prin surprindere. Vedeta este extrem de fericită în braţele actorului, însă nici de această dată nu a reuşit să-l convingă pe tatăl său să îi „acorde” o şansă şi să îl cunoască pe actualul său partener.

„Şi eu sunt fericită pentru mine, mulţumesc mult de tot, apreciez. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. cu Harlys), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc.

Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile. În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, ne-vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, a spus Lidia Buble.

Ce a spus Dani Oțil despre iubitul Lidiei Buble

Recent, cei doi îndrăgostiți au fost subiect de discuție în podcastul lui Speak de pe YouTube. Acesta l-a avut ca invitat pe Dani Oțil, acesta precizând că de-a lungul anilor a citit în presă multe subiecte despre persoanele publice care nu erau descrise cu subiect și predicat, acestea primind anumite apelative.

Astfel, Dani Oțil a vorbit în mod uşor ironic la adresa Lidiei Buble și a iubitului ei, actorul cubanez Harlys Becerra. ”Și acum, Lidia Buble cum e cu ăsta? Cu ăsta… cu cubanezul? N-ați văzut? Acum este frumușelul cu barbă. Ăsta! Cine-i, mă, ăla, Frumușelul cu barbă? Acum, sincer!”, a spus Dani Oțil în podcast-ul lui Speak, conform cancan.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272