REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Daniel Buzdugan, vrăjit de o blondă, în plină stradă. Prezentatorul radio nu şi-a luat privirea de la ea

Daniel Buzdugan, vrăjit de o blondă, în plină stradă. Prezentatorul radio nu şi-a luat privirea de la ea

Replica API 21 februarie 2022 | 00:00 858

Daniel Buzdugan a profitat de vremea frumoasă, cu temperaturi de primăvară şi soare, de la finalul acestei luni. Chiar dacă nu a plecat nicăieri, prezentatorul radio a fost surprins recent la o terasă cu specific grecesc din Bucureşti, cu un amic, unde a putut să se bucure din plin de aer curat şi razele soarelului.

Daniel Buzdugan

Buzdugan a fost surprins de fotoreporteri râzând cu poftă, semn că ieşirea a fost una reuşită, dar şi admirând, nu chiar subtil, o blondă care a trecut la un moment dat pe stradă, prin faţa mesei sale. Daniel a privit-o lung, din clipa în care a apărut în raza sa şi nu a scăpat-o din ochi pe blondă până ce aceasta nu s-a îndepărtat. Apoi, a revenit la conversaţia cu amicul său şi la cafeaua din faţa sa, scrie click.ro.

Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, secretul colaborării de 17 ani

Daniel Buzdugan este unul dintre cei mai îndrăgiţi oameni de radio şi, alături de Mihai Morar, formează o echipă de succes de 17 ani. Cei doi au, în prezent, o emisiune la Radio Zu, dar au şi diverse proiect separat, ceea ce, susţine Morar, e secretul reuşitei lor. Recent, Mihai a explicat că el şu Buzdugan nu stau mereu împreună şi că îşi dau suficient spaţiu pentru a aduna experienţe diferite şi variate. Ba chiar, cei doi se văd rar în afara emisiunii şi nu au un obicei din a ieşi sau a merge în concediu împreună.

"Cel mai mult a contat în anii ăștia spațiul pe care ni l-am dat fiecare! Chiar dacă poate acum 17 ani semănam mai mult unul cu celălalt și aveam preocupări mai apropiate, eram «oglinzi» eu și cu Buzdugan. În ăștia 17 ani fiecare dintre noi a acumulat alte experiențe.

Nu stăm bot în bot de dimineață și până seara, nu ne facem concediile împreună, nu ieșim la masă. Că ne mai vedem în oraș, că mai dăm o tură cu bicicleta, da! Dar în afara emisiunii nu ne vedem și nu vorbim toată ziua! Nu suntem bot în bot!", a declarat Mihai Morar, pentru cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272