REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Daniel Funeriu iese la rampă: Sistemul hibrid, 'cea mai bună soluţie dintre soluţiile proaste'

Daniel Funeriu iese la rampă: Sistemul hibrid, 'cea mai bună soluţie dintre soluţiile proaste'

Replica API 10 septembrie 2020 | 00:00 1074

Fostul ministru al Educaţiei Daniel Funeriu consideră că sistemul hibrid reprezintă "cea mai bună soluţie dintre soluţiile proaste" care pot fi luate în acest context pandemic.

"Cea mai bună dintre soluţiile proaste pe care realitatea ne obligă să le luăm" - spune fostul ministru al Educaţiei despre aplicarea sistemului hibrid în învăţământul românesc.

Potrivit acestuia, condiţiile de redeschidere a anului şcolar sunt soluţii "raţionale" pentru a înfrunta o criză "pentru care nimeni nu a fost pregătit".

"Sunt soluţii raţionale pentru a înfrunta o criză pentru care nimeni nu a fost pregătit. Nici în România, nici în alte ţări. Marea problemă nu e a măsurilor, care sunt ok pe hârtie, ci a modului în care ele vor fi respectate în sala de clasă, pe coridoare şi în pauze. Vor trece cu bine peste această situaţie cei care vor fi mai disciplinaţi. Sunt de acord cu afirmaţia preşedintelui că în faţa bolii fie te fereşti, fie eşti prost. Chiar dacă preşedintele şi-a cerut scuze eu, care nu mai am vreo funcţie publică, pot să o spun. Mai e aspectul legat de descentralizare şi vedem acum un paradox: cei care urlau că vor descentralizare când era de decis cum să folosească banii veniţi de la Guvern acum urlă de nemulţumire că trebuie să îşi asume decizii. Apare clar acum politicianismul ieftin, pe care sper să îl văd sancţionat la vot", a declarat pentru AGERPRES Daniel Funeriu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asa l-a dresat securitatea de mic copil. Dupa ce a excelat in a-si turna profesorii, a fost trimis in misiune in Franta, de unde trimitea zelos note informative. Dupa revolutie tot la securitate a ramas, ca e cald si bine.
3
0
Parca a taiat salarii si indemnizatii da e un ,,Patriot ",la pus pe lista ptr decoratii pe Homostean cred ,ca doar no facut politie politica pe vremea mitraliatului.
1
1
A fost si asta le fel de bun ca gaurile in talpa.
2
1
pe vremea astuia nu s-au taiat salariile? asta ne da iar lectii, vai de poola noastra ce ne asteapta. anisie e cu mult peste asta chier daca nu suport liberalii
4
1
cred , sustin cu tarie, ca un rol extrem de important este modul de comunicare si perceptie a colilului si parinte- esti in masura de a da exemplu si a explica pe intelesul lor ce presupune purtarea acestei masti. Dascalul are f multe atributii, copii trebuie, acum mai mult ca niciodata, sa-si schimbe atitudinea fata de acesta si sa respecte, pe cat posibil, indicatiile, Cred ca si interactiunea intre copii este un lucru bun, ne ajutam unii pe altii. Indiferent de comentariile ce apar din diverse surse si diverse interese- cand in joc este viata si viitorul unui copil , este obligatoriu, indif
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108