REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
12.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Daniel Ionașcu: ”De ce să fiu forţat la vaccinare când pot avea testare?"

Daniel Ionașcu: ”De ce să fiu forţat la vaccinare când pot avea testare?"

Replica API 13 decembrie 2021 | 23:37 1140

Avocatul Daniel Ionașcu, membru PPU-SL, a vorbit în cadrul emisiunii „News Magazine” despre petiția inițiată de formațiunea din care face parte, pentru testarea gratuită a populației României.

Daniel Ionașcu consideră că românii nu ar trebui să fie forțați să se vaccineze prin privarea de testarea gratuită, pentru a avea posibilitatea de a merge la locul de muncă, odată cu legea care va implementa obligativitatea certificatului verde.

„Campania își dorește să întrunească numărul de semnături pentru a putea fi o lege a cetățeanului român adusă în fața Parlamentului în așa fel încât prin aceasta să avem testarea gratuită a populației. O să fiu întrebat de unde bani. În Austria testele gratuite conțin prospect în limba română. Oare de ce? În Austria se dau opt teste gratuite pe săptămână. Nimeni nu le ia. Cine nu le folosește le duce înapoi.

De ce în Austria prospectul are și limba română? Este o marcă europeană. În mod cert banii aceștia vin de la Uniunea Europeană. Dacă telespectatorul merge la Viena, are la îndemână prospectul în limba română. De ce sunt opt? Pentru că trebuie. Mă uluiește că România a primit aceeași bani ca Austria, 4,7 milioane de euro pentru testarea gratuită a populației. Ministrul de atunci, Mihăilă, nu a semnat documentele la timp și a pierdut banii. Acest ministru își permite să piardă pentru testările gratuite 4,7 milioane de euro.

Câți au murit pentru că nu s-au testat la timp? Acum ne bâlbâim. Au decimat românii cu teoria vaccinului. Vaccinul este un medicament într-o schemă de tratament. Cine vrea îl ia, cine nu, nu. Așa spune legea noastră și orice lege din lume. Actul medical nu poate fi obligatoriu. Dacă vreau să muncesc trebuie să fac proba sănătății mele, nu a faptului că am luat un medicament sau nu. Proba sănătății o pot face și prin testare. Eu beneficiez de vaccinare gratuită, iar dacă nu optez pentru aceasta, optez pentru cealaltă variantă, cu testarea. Cum să mă forțezi să îl aleg pe unul prin faptul că nu mi-l dai pe altul?”, a declarat Daniel Ionașcu, scrie antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
testarea si tratamentul bolii sa.l faci pe banii tai,ca ai destui ba,nu pe ai nostri.cit mai luati pe ora,500,1000 lei?
0
0
Vaxinul e gratis, testare e pa banii nostri. Asa ca, unde e lege nu-i tocmeala plangaciosule.
0
0
da ma si sa nu mai platim nici asigurari sociale sa se cumpere numai vaccinuri pentru oi si am avea si noi bani suficienti sa ne testam de cate ori vrea poola noastra!!
2
0
Ia tatiati toate subventiile de la stat. Totul pe bani. Cine vrea sa se vaccineze, se vaccineaza pe bani. Cine vrea sa se testeze, se testeaza pe bani. Eu unul ma vaccinez de cate ori este nevoie. ii invit si pe papagali sa se testeze de catre ori este nevoie, chiar si zilnic.
1
0
Inca nu se stie ca vaccinarea nu este obligatorie si ca omul ar trebui sa poata alege intre vaccin sau testare?
1
1
mai ionascule nu mai da sfaturi...tu la varsta inca stai cu MAMICA ...ASACA...BASTI
6
2
Vaccinare lu cacare
4
5
Creierul tau este mai bun decat a meu. Vaccinul tau este la fel de toxic precum a meu. Cam asa vorbeste agramatul asta. Nu prea stie sa faca racordul, pardon, acordul! Si mai apare la TV. Si mai este citit de oameni. Si mai este formator de opinie. Of, mama!
7
6
Pai de ce sa-i platesc eu testele???
10
10

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272