REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, se însoară. „Marina va fi prima și singura soție”

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, se însoară. „Marina va fi prima și singura soție”

Replica API 11 august 2021 | 00:00 1351

Daniel Pavel, faimosul prezentator al emisiunii Survivor România, este îndrăgostit până peste cap. Iubește aceeași femeie de șapte ani și se gândește serios la însurătoare. ”Marina va fi prima și singura soție”, a mărturisit vedeta Kanal D, scrie click.ro.

Daniel Pavel (44 de ani) are un fiu în vârstă de 16 ani și se înțelege foarte bine cu mama acestuia. Între cei doi a fost o frumoasă poveste de iubire, care s-a lăsat până la urmă cu o despărțire, în loc de căsătorie.

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, îndrăgostit până peste cap de iubita lui: ”Marina va fi prima și singura soție”

Cu toții locuiesc la Viena, au o relație civilizată, dar inima celebrului prezentator Survivor bate pentru Marina (27 de ani). Iubita lui cu care-și împarte viața de peste șapte ani.

S-au cunoscut la mare, la Vama Veche. Locul unde vin an de a ca să-și amintească prima lor întâlnire.

”Nu am fost căsătorit, dar Marina va fi prima și singura soție”, ne-a mărturisit “Domnul Dan”, aşa cum îi spuneau concurenţii de la Survivor. Nu au stabilit data nunții, pentru că munca nu le-a permis, dar perechea sa ne-a dezvăluit faptul că s-au logodit de trei ori până acum.

Daniel Pavel și Marina s-au logodit de trei ori

După ce s-a întors din Republica Domicană, cei doi îndrăgostiți au petrecut vacanța la părinții Marinei, au mers la Vama Veche, după care au plecat acasă, în Viena.

Domnul Dan așteaptă să înceapă sezonul 3 al emisiunii sportive, atât de îndrăgită de români.

”Le sunt extrem de recunoscător oamenilor pentru faptul că sunt aproape de mine. Mi-am propus să scot bunicile de la cratiţă şi pe tineri din faţa calculatorului şi am reuşit.

Survivor este un fenomen”, a mai spus Daniel Pavel. Iar pregătirile pentru noul sezon ar putea începe chiar luna viitoare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vorbim dupa primul divort he he
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272