REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
12.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Daniel Wass, jucătorul Valenciei, critică UEFA pentru că a permis disputarea meciurilor cu Atalanta

Daniel Wass, jucătorul Valenciei, critică UEFA pentru că a permis disputarea meciurilor cu Atalanta

Replica API 5 mai 2020 | 00:00 819

Daniel Wass, fotbalistul danez al echipei Valencia, a criticat UEFA pentru că a permis disputarea meciurilor cu Atalanta Bergamo din optimile de finală ale Ligii Campionilor, scrie ziarul Marca.

Cunoscut ca un om taciturn, Wass a vorbit destul de mult despre ceea s-a întâmplat după izbucnirea pandemiei de coronavirus şi despre meciul tur Atalanta - Valencia, disputat pe 19 februarie pe arena milaneză San Siro. În opinia unor experţi, dar şi a primarului din Bergamo, acea partidă a fost o bombă biologică, permiţând răspândirea virusului din Italia în Spania.

"Ni s-a spus că meciul a provocat tot ce s-a întâmplat. Este îngrozitor că noi am jucat acea partidă. Mulţi dintre jucătorii noştri s-au îmbolnăvit după acel meci şi mulţi spanioli au adus virusul în Spania", a afirmat fundaşul.

Wass se află acum în izolare în locuinţa lui din Spania, cu familia la mii de kilometri.

"Aş vrea să fiu acum în Danemarca. Soţia şi cei doi băieţi ai mei sunt în Danemarca, fiindcă noi credem că, la urma urmei, este mai sigur să fie în Danemarca decât aici în Spania. Au fost mulţi morţi şi spitalele sunt supraaglomerate. Nu e multă lume pe străzi. În ultimele şase săptămâni, nu ni s-a dat voie să ieşim din case. E greu, mai ales când vorbeşti cu familia care e în Danemarca, care poate să iasă la plimbare", a spus el, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212