REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Daniela Crudu, lovită cu pumnul în față de Nea Marin? Scandal în Antenă din cauza operațiilor estetice

Daniela Crudu, lovită cu pumnul în față de Nea Marin? Scandal în Antenă din cauza operațiilor estetice

Replica API 16 septembrie 2022 | 00:00 2122

Daniela Crudu ar fi avut un scandal cu Nea Marin în ediția cu numărul 20 a show-ului de la Antena 1 „Poftiți pe la noi. Poftiți prin țară“. De când ce s-a sfârșit emisiunea, bruneta nu a mai apărut la Antena 1, iar cauza ar fi faptul că, pe lângă vorbele deranjante pe care Marin Barbu i le-a spus, acesta i-ar fi dat și un pumn în plină figură.

Daniela Crudu

Toată cearta a început în momentul în care Nea Marin i-a cerut Cruduței să îi arate o poză din perioada în care nu avea operații estetice. Aceasta a căutat în telefon, iar după ce i-a arătat-o, a urmat o serie de comentarii care au deranjat-o pe vedetă.

Nea Marin i-a spus că era mai frumoasă atunci, iar Daniela, enervată de jigniri, a luat niște flori dintr-o vază și i le-a aruncat lui Nea Marin în față.

Dacă acest lucru s-a văzut la televizor, se pare că povestea din spate ar fi alta. În presă s-a speculat faptul că Nea Marin i-ar fi dat un pumn Danielei, moment care nu s-ar mai fi pus la montaj.

Până și apropiații ar fi spus că două zile a durut-o capul de la pumnul primit. Imediat, Daniela a plecat din emisiune, spunând ca are Covid, nu că Nea Marin ar fi lovit-o.

Cu ce se ocupă acum Daniela Crudu

De atunci, Cruduța n-a mai apărut la Antena 1. A câștigat bani din contracte de publicitate în social media și a promovat o casă de pariuri din Rusia. Aceasta a mai participat și la diverse evenimente pe care le-a prezentat prin săli de jocuri și cazinouri.

Fosta asistentă și-a deschis recent cont pe OnlyFans, unde postează fotografii în ipostaze cât mai sexy, iar cei care vor să o vadă trebuie să plătească 20 de dolari. Și sora ei mai mică, Ana, a ales să o urmeze și are în prezent cont pe platformă, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine nea GYGY gYgY GyGy !! Ai dreptate! Daniela Crudu haleste numa kruditati !!
0
0
daca te bagi in tarite te maninca porcii!marin este un taran boucrudu o coarda penala plasticata bomba biologica maimuta.ce vreti de la astia,sint drojdia tarii!
1
0
Un bou si o belea.
0
0
"Cu ce se ocupa acum Daniela Crudu" Chiar asa, cu ce se ocupa borfetul asta ?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212