REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Daniela Crudu și-a iertat iubitul după ce a bătut-o. Gestul făcut de Seco Dubravko

Daniela Crudu și-a iertat iubitul după ce a bătut-o. Gestul făcut de Seco Dubravko

Replica API 15 februarie 2020 | 18:28 1282

Daniela Crudu

În urmă cu aproape o săptămână, Daniela Crudu a ajuns la spital plină de sânge, după ce iubitul ei a bătut-o. La câteva zile după incidentul neplăcut, Seco Dubravko a reușit să o împace pe vedetă.

După ce a fost victima violenței domestice, Daniela Crudu nu a vrut să depună plângere penală împotriva iubitului ei, ci doar a avut un ordin de restricție. Seco Dubravko a părăsit țara chiar a doua zi după incidentul neplăcut. Spre surprinderea tuturor, Daniela Crudu s-ar putea împăca cu iubitul croat și l-ar ierta după ce a desfigurat-o. Seco Dubravko a sunat-o pe fosta asistentă TV și a încercat să facă tot ce i-a stat în putință să fie iertat de iubita lui.

„Daniela Crudu a vorbit cu el, la telefon. S-au înțeles. El va plăti tot ce trebuie pentru ca ea să arate și mai bine ca înainte și, în plus, îi va da o sumă mare de bani, de ordinul câtorva mii de euro pentru ca să îl ierte. I-a promis că nu va mai face niciodată un asemenea gest cu ea, că nu o va mai bate. Ea l-a crezut, îl iubește probabil și, culmea, după ce au terminat de vorbit, râdeau amândoi”, a declarat un apropiat al Danielei Crudu, conform Wowbiz.

Seco Dubravko

Croatul a început deja să-i trimită bani Danielei Crudu, iar aceasta va face în curând o operație la nas. Seco Dubravko regretă că a bătut-o pe iubita lui și speră că lucrurile vor reveni la normal. „Va plăti totul și, cu siguranță, va face multe altele pentru ca Daniela Crudu și restul familiei ei să fie liniștiți. Cred că toată lumea va câștiga din asta, iar Daniela va fi, cel puțin o bună bucată de vreme, în siguranță lângă el. Croatul chiar regreta că a ajuns să o pocnească pe Cruduța”, a mai spus sursa mai sus menționată.

Noi informații apar despre scandalul în care Daniela Crudu a fost implicată în urmă cu mai puțin de o săptămână. Croatul și-ar fi ieșit din minți atunci când a văzut că îi lipsesc 70.000 de euro, iar bruneta ar fi fost cea care ar fi cheltuit acești bani, potrivit Cancan.

Seco Dubravko a văzut negru în fața ochilor atunci când a descoperit că îi lipsește o sumă mare de bani, iar în acel moment a bătut-o cu bestialitate pe iubita lui. Daniela Crudu a fost dată cu capul de bordul mașinii până a fost umplută de sânge și a ajuns la spital cu fisură a piramidei nazal, scrie libertatea.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai ce mecla are gibonul ala!!!!
3
0
Ce drak ne intereseaza interlopii astia. "Vedete" de inalta cultura si arta. Sa-si sparga capetele unii altora si sa dispara. Se iau dupa astfel de oameni si asa a ajuns societatea in decadere.
9
0
si-a facut si ea putina reclama ,acum ca s-a ieftenit benzina si-a marit si ea tarifele .faceti toate proastele si borfeturile celebre .si-a iertat iubitul pt ca ala are bani
8
0
asta e! La parasute, din cand in cand trebuie sa le incarci bateriile si sa le trimiti la spital, pardon, la depanat ca altfel da error.
8
0
Pai daca o plateste, o intretine financiar, il iarta. Asa fac curvele, curvele notorii, isi iau bataie la greu, indura multe, da... Asta le este "profesia" acestor pocnitori, botoxate, desfigurate de atatea operatii estetice... Prostitutie la drumul mare, isi vand trupul.
16
1
Esti extraordinar de superba, scarba dracului!
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272