REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
11.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Daniela Gyorfi, criticată dur de internauți după ce s-a vaccinat anti-COVID: "Trebuia să te țină..."

Daniela Gyorfi, criticată dur de internauți după ce s-a vaccinat anti-COVID: "Trebuia să te țină..."

Replica API 3 mai 2021 | 00:22 1985

Daniela Gyorfi a fost taxată dur de internauți după ce s-a vaccinat împotriva noului coronavirus. Pe rețelele de socializare, artista a postat mai multe fotografii din timpul imunizării, însă fanii acesteia nu au trecut cu vederea un anumit aspect.

Daniela Gyorfi s-a vaccinat anti-COVID

În urmă cu scurt timp, cântăreața a postat pe contul său de socializare mai multe fotografii de la centrul de vaccinare.

Daniela Gyorfi a decis să se vaccineze împotriva noului coronavirus. Așa că întreaga experiență a vrut să o împărtășească și cu fanii ei din mediul online.

Însă, se pare că intrenauții nu au avut doar cuvinte frumoase la adresa vedetei.

Unul dintre aceștia a fost extrem de deranjat de faptul că artista a fost ținută de mână în timp ce i se administra serul.

„Trebuia să te țină cineva de mână?!”, a scris o urmăritoare a artistei. Daniela i-a dat imediat cu un răspuns afirmativ, cel mai probabil cadrul medical a recurs la acest gest pentru că artista se temea.

„Păi mă vaccinai și eu, și nu mă ținu nimeni de mână, și nici poză nu am făcut”, a continuat internauta.

Marea artistă a decis să își facă vaccinul, pentru că, în urmă cu ceva săptămâni, a fost infectată cu virusul COVID-19. A trecut prin momente dificile, dar, din fericire, a avut o formă ușoară și s-a vindecat repede.

“Undeva prin noiembrie am fost bolnavă. A fost ca un fel de răceală. De data aceasta, m-a durut carnea pe mine. Am făcut temperatură două zile, frisoane. Mi-am dat seama că am Covid dimineața, când nu am mai simțit mirosul de cafea. M-a durut capul îngrozitor, carnea de pe mine.

Nu am făcut testul, eram convinsă că am. Am luat tratament special pentru Covid. Nu am avut tuse sau probleme de respirație. Am avut o formă relativ ușoară. Nu a fost o formă foarte gravă. Nu am avut nevoie de spitalizare”, a declarat Daniela Gyorfi, scrie wowbiz.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai avut noroc. Sistemul tau imunitar a fost destul de puternic si a oprit virusul sa agraveze boala. Medicamentele au ajutat sistemul imunitar sa elimine virusul. Acum cu ajutorul vaccinului sistemul tau imunitar e si mai puternic.
4
1
eu am citit pe feisbuk ca nu egzista pandemie si ca guvernu vrea sa ne vacineze fortat ca a cunparat prea multe doze si nu are ce sa faca cu ele. Sti ce zic?
6
5
Probabil e prima data cind se inteapa in mina. Daca o intepa intre picioare nu-i era frica.
7
2
popor de cretini...nu degeaba suntem cu 100 de ani in urma fata de tarile din west....popor al carui nivel de educatie se reduce la Las Fierbinti
16
5
Ast6a-i treaba, nu numai ca multi se cred VIP, problema este ca mass media n-are ceva mai bun de considerat stire. O stire de senzatie trebuia sa apara de fiecare data cand politicienii se vaccinau fara drept.
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272