REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Daniil Medvedev le transmite un mesaj clar contestatarilor lui Novak Djokovic

Daniil Medvedev le transmite un mesaj clar contestatarilor lui Novak Djokovic

Replica API 10 noiembrie 2021 | 00:02 1111

Novak Djokovic a câștigat duminică turneul ATP 1000 de la Paris-Bercy și l-a depășit pe Rafael Nadal în fruntea clasamentului celor mai multe competiții Masters câștigate în carieră. Daniil Medvedev, învins de jucătorul sârb chiar în ultimul act din capitala Franței, consideră că cei care îl contestă pe Djokovic îl vor aprecia după retragerea acestuia.

Oprit din cursa pentru Marele Slam la ultima strigare (a fost învins în finala de la US Open), Novak Djokovic a reușit să își ia revanșa în fața lui Daniil Medvedev. Sârbul l-a învins pe rus în finala turneului de la Paris-Bercy și l-a depășit pe rivalul Rafael Nadal în clasamentul titlurilor câștigate la turneele Masters 1000.

Nole a avut nevoie de două ore și 15 minute pentru a obține victoria în fața lui Medvedev, scor 4-6, 6-3, 6-3.

Novak Djokovic și-a trecut astfel în palmares titlul cu numărul 86 (al 37-lea de Masters - un record).

Daniil Medvedev, învinsul finalei de la Paris, a ținut să vorbească despre contestatarii lui Djokovic.

"Zece ani după ce se va retrage (n.r. Djokovic) încă vor fi oameni care vor începe să se uite la tenis, exact cum am fost și eu. Nu l-am văzut niciodată pe Pete Sampras jucând live, eram prea mic, dar am auzit că era incredibil ca jucător. Va fi aceeași situație și cu Noavak.

Vor fi oameni noi în tenis care vor citi Wikipedia sau alte site-uri și vor vedea rezultatele, cine a fost primul jucător al lumii și pentru câte săptămâni...

În final, Djokovic va fi peste tot. Atunci oamenii vor înțelege cât de incredibil a fost el pentru tenisul mondial", a declarat Medvedev, conform Reuters.

Jucătorul rus a vorbit și despre meciurile sale cu Djokovic: "Este imposibil să ai un avantaj cu el, psihologic vorbind. Când joc contra lui, îmi dau seama cât de mult își dorește victoria. Despre asta este vorba în orice competiție sportivă", scrie hotnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108