REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dansuri obscene la un eveniment organizat de Primăria Alexandria, dedicat copiilor. Video

Dansuri obscene la un eveniment organizat de Primăria Alexandria, dedicat copiilor. Video

Mirela PASCAL 10 aprilie 2023 | 15:14 5486

Primăria Alexandria a organizat, în perioada 07-09 aprilie 2023 ”Târgul de Florii” în Alexandria, care face parte din cadrul proiectului „Tu știi ce mănânci?”, prilej pentru care a avut loc și un concurs „Alexandria Green & Clean”, dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 18 ani, fiind desfășurat pe trei categorii de vârstă:  5-8 ani, 9-12 ani, 13-18 ani. În cadrul evenimentului a avut loc și un moment artist...”inedit” și obscen, menită să introducă copiii în spiritul sărbătorilor pascale.

Dansuri obscene la un eveniment organizat de Primaria Alexandria, dedicat copiilor. Video

Pe scenă au urcat și două dansatoare, care au bâțâit din fund și și-au expus fesele, și nu numai, în fața sutelor de copii prezenți la eveniment. Nu înțelegem ce a vrut să transmită Primăria Alexandra prin acest eveniment și, mai ales, prin acest număr de dans, cert este că a ajuns... de râsul lumii.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce BUEARDELE BICEARDOASE DA FYRMA ARE!! Fetili se misva BINI DI YAT ...
0
0
Daca le f**e careva, o sa zica ca e viol. Si ele o cauta cu lumanarea. Aia de i-au adus merita sa fie dati afara si sa pleteasca daune. nenorocitii dracu. Primaru doarme f**u-l in gura!
7
0
Toata tara este decazuta, asa ca, cu un dans in plus sau in minus, tot suntem terminati!
7
2
Seamana cu un concert sustinut de artistul Shift ( imi seamana mie ), iar dansul efectuat de una din dansatoarele din trupa acestuia ( probabil )
1
0
La un moment dat i-a ieșit și pyyzda din chiloți, la începutul video-ului. Coorvele astea au aceleași scheme scarboase de ani de zile. Oparita asta se crede una din opăritele din video lui Killa Fonic in “Brasiliera”.
9
0
Ce să fac că am fost și eu la spectacol, am 12 ani și mi sa facut o umflatura in pantaloni abia mai putea ca ma dureau prunele rau de tot cand am vazut fesele fetei care aveau ce e drept ceva celulita ..
4
1
E că tu o swgy la greu băi lake
9
2
au vazut si ei live ce vad in videoclipuri la tv, sau ce vad pe fbk, tik tok etc. care e problema? nu au voie sa se uite doar la flama de la susdura restule ok!
3
15
intr o tara ca ROMANIA , o tara anormala cu o societate anormala , in care elevul de 16 ani ii taie gatul la profesoara , dan diaconescu politician respectabil la 55 de ani dezvirgineaza minore , copii isi bateau joc de profesoara la scoala si mimau sex , fratii t**e niste rupti in c*r din america fac avere in romania cu videochat , grindeanu nu stie sa lege 3 cuvinte la tv , bianca draguseanu mare femeie de afaceri fosta prostituata , becali cioban mare filozof , constanta fara un loc de munca , mazare fost primar general la puscarie , fratelele lui deputat tot in puscarie pentru furt , flota vanduta nimeni responsabil , facultati in toate cartierele fara nici o valoare , tineretul cu pantalonii rupti si tatuati pe fata , armata zero , romania vanduta la straini , a avut dreptate arsenie boca , peste tot veti vedea numai mizerie si spurcaciune dupa caderea comunismului si uite ca asa a fost .
23
2
E Romania educata promovata de Iohanis. Zece ani de domnie iohanista-liberala de regres masiv in educatie, cultura,in economie, in nivelul de trai, dar o crestere semnificativa la capitolul SLUGARNICIE! De la an, de la zi la zi, mai rau!
20
7
Acesta nu era spectacol ci o măgărie.raspunzatori sunt organizatorii.
26
0
astea mai sunt generatiile care vin din urma , generatiile de drogati , manelisti si analfabeti , vai si amar de viitorul tarii .
33
0
Pfff.... Faceți poze cu maimuța. Plm.
16
0
Ce mizerabil, fetele astea la 30 de ani o sa fie corve
27
2
Tara asta s-a manelizat si tiganizat .
44
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614