REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
13.4° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

Dănuț Lupu merge la închisoare. Decizie definitivă a instanței

Dănuț Lupu merge la închisoare. Decizie definitivă a instanței

Virgil STOIAN 2 octombrie 2023 | 11:20 4627

Fostul internațional Dănuț Lupu (56 de ani) va efectua 7 luni și 10 zile de închisoare la Rahova, după ce Curtea de Apel București a respins apelul acestuia și a menținut condamnarea inițială pronunțată de Judecătoria Cornetu.

Danut Lupu merge la inchisoare. Decizie definitiva a instantei

Dănuț Lupu a fost condamnat pentru conducerea autoturismului fără permis, faptă săvârșită în mod repetat.

Magistrații au arătat, în motivarea deciziei de condamnare, că, la data de 30 iulie 2020, în jurul orei 11:40, Dănuț Lupu a fost prins de un echipaj de poliție în timp ce conducea un Volvo, deși avea permisul de conducere anulat. Instanța a arătat că, din documentele transmise de Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, Dănuț Lupu nu mai are permis din 30 aprilie 2001, acesta fiind anulat printr-o hotărâre judecătorească.

Danut Lupu merge la inchisoare. Decizie definitiva a instantei

Dănuț Lupu a evoluat mijlocaș pentru Dinamo, Rapid, Brescia și Panathinaikos, fiind selecționat în anii '80 la naționala de seniori.

„Regret ce s-a întâmplat. Am fost nevoit. Pur și simplu mă duceam la spital. Îmi era rău și martorii au declarat același lucru, acum știți cum e, în viață chiar dacă faci anumite greșeli, eu spun că dacă le faci în interes de sănătate”, a declarat fostul mare fotbalist pentru Gândul, la momentul condamnării.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Atata ii poate capsorul! Nu-l duce! Important este sa se aplice legea! Sa stea la academia de inalte studii stradale si poate cu inaintarea in varsta sa ii vina mintea la cap! Golanas a fost si pe timpul lui Ceasca si acum! Pilele si relatiile , coruptia generalizata,l-au ajutat sa supravietuiasca fara multa carte, dar cu multa obraznicie!
2
0
fotbalist bun , cetatean galatean plin de fitze si ifose plus pasiuni dubioase .
2
0
Am mai făcut pârnaie și la greci nu mi-e frică o să fiu șef de cameră la Rahova mă mai odihnesc și eu puțin ca Borcea.
2
0
Merita sa facă un masterat la Rahova. Tot timpul zice ca are probleme de sanatate. Sanchi. Dar zecile de kilograme de osanza cum le-a făcut dacă e bolnav? Nu are cuvânt acest individ.
3
0
Era unul pe care l-am oprit militia de 7 ori fara permis, cand o sa mai aflam ceva de el ???
3
0
Asta este Dane dute la puscarie pentru ca nu ai incalcat doar odata legislatia rutiera,daca nu te chema Danutz Lupu fost fotbalist la Dinamo Bucuresti adica militian erai demult inchis.
4
0
ca n-a dat spaga judecătorilor mwisti !!!
5
0
O cauta-si cu lumanarea, acum ca ai gasit-o e bine ce facu-si. Chesti cu nu mi se poate intampla mie e fumata... Oricum Judecatorii trebuie legea pensiilor speciale abrogata... Lasa-ti reclamele ascunse
3
0
Intrucat nu permiteti comentarii la articolul despre Tudorel Dogaru,vreau doar sa va spun ca am serioase indoieli despre unele informatii din articolul! Am unvatat in aceeasi scoala si am locuit in blocuri alaturate,asa ca nu cred tot ceea ce ati scris in articol!
8
1
Smecherașul de Bolintin e obișnuit 3 4 luni le face într-un picior
4
0
UN caracter infect,un hot fura de la colegii de camera,alcolic,drogangiu pe asta au gasit militienii sa-l puna presedinte la Dinamo ,bravoooo.Acum si puscarias si galatean
8
1
Ce roxadustatul meu discutati pe aici?
4
0
Aparent e excesiv, dar omul are carnetul anulat din 2001, conduce de 22 de ani fără permis pentru că nu a putut să treacă sala, și are două condamnări definitive, cu suspendare, pentru conducere fără permis, deci este un pericol social.
9
1
Cand te gandesti ca nulitatea asta a avut tupeul sa se ia de Hagi…
10
6
Cand il luati la puscarie pentru contracte frauduloase ?
4
0
Este fugit în Dubai. Trebuie un supliment de 4 ani de inchisoare dacă nu se prezinta în 48 de ore.
7
1
Cand chitac!?
9
2
Adica asta a mers 20 de ani fara permis?
13
0
Fura geci in Grecia, o javra de om
10
4
Justitia p**i, a gasit sa l sea exemplu. Huidu a omorat trei oameni si……
18
2
Alti fac 7 luni de inchisoare dupa ce au furat de la stat milioane de euro. Unii nici nu fac puscarie
15
0
bine ca nu i sa adaugat si pedepse de la furtul din magazine din strainatate .ne-a facut de p******a peste tot ! mare fotbalist ,....a caracter ...!
13
0
Tati toții avem urgențe. mai ales cei care au trecut pe la Dinamo
13
0
Se gasesc explicatii de ce trebuie sa fiu mai special decat ceilalti. Tipic romanesc.
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468