REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Dănuț Pop, președinte PER: 'Mugur Isărescu ne ia la misto și pune BNR într-o lumină neprofesionistă'

Dănuț Pop, președinte PER: 'Mugur Isărescu ne ia la misto și pune BNR într-o lumină neprofesionistă'

Replica API 13 august 2022 | 00:00 954

Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român, critică angajarea la Banca Națională a celebrei astroloage Minerva. „Mugur Isărescu ne ia la misto si pune BNR într-o lumină neprofesionistă”, afirmă Pop.

Dănuț Pop

„După ce într-o manieră tupeistă, bogatanul lsărescu şi-a etalat cu neruşinare aroganța și incompetența spunându-ne că băncile au sărit calul şi au dus ROBOR-ul peste dobânda cheie (asta în timp ce BNR este tocmai autoritatea de supraveghere a băncilor...) astăzi aflăm că celebra astroloaga Minerva a fost angajată la BNR.

Sigur că la un ceai de tei merge și horoscopul, dar este crunt să credem că Isărescu ne lasă chiar în seama astrelor. Leul, nu doar moneda românească, dar și zodia lui, (ce coincidență măreață! pare că destinul l-a adus la locul potrivit) definește un caracter, totuși luptător iar unii nativi abordează un ton ironic sau sarcastic, ceea ce se găsește cu carul la longevivul guvernator. În zodiacul chinezesc Isărescu s-a născut în anul bivolului, 1949, persoane muncitoare însă unii nativi nu ar fi buni comunicatori. Și aici bifăm, Manole al nostru este cu pildele, el vrea să sensibilizeze, să binedispună, dar mai mult enervează.

Un lucru cred că este cert. I-a fost scris în stele că se va întâlni cu Minerva, poate la drum de seară, nici mai mult, nici mai puțin într-un moment de maximă cotitură pentru România. Ce destin!

Omul s-a născut să fie mare într-o țară mică, pentru care să nu facă nimic! Poate că prezența doamnei va aduce o mare schimbare în bine pentru români și România! Că pentru bănci se aruncau bobii, oricum, în fiecare zi. Leul Isărescu este, în realitate, guvernatorul băncilor și nu al BNR”, spune Dănuț Pop, într-un comunicat de presă, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In fiecare zi isi da individul asta cu parerea in ziarul vostru,plateste nu gluma pentru asta.Cred ca isi pregateste campania. Zero barat!
0
0
dati-l in pui mei afara si confiscatii tot ca el a scurs bani din tara cu bancile si cu politicieni si acum cu roboru pune banii la loc camataru tari
1
0
Mugur Isarescu se inclina in fata bancilor straine,vorbeste din varful buzelor cu superioritate si dispret fata de romani. Cu toate astea,in loc sa se ceara implicarea adevaratilor specialisti in economie pe care chiar ii avem dar sunt tinuti la marginea societatii,urmam deciziile a doua-trei personaje ,ca s cum restul nu ar avea creier sau nu conteaza. Deciziile de interes national nu se iau de o persoana,asta inseamna orice altceva decat democratie si economie libera,de piata. Populatia este subjugata unor interese ale unor grupuri,nu este privita ca principal beneficiar al sistemului .
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369