REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
15.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Daria Radionova, decolteu răvășitor pe Instagram. Milionara lui Alex Bodi a pozat fierbinte

Daria Radionova, decolteu răvășitor pe Instagram. Milionara lui Alex Bodi a pozat fierbinte

Replica API 16 decembrie 2021 | 00:00 1499

Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi, nu se sfiieşte să îşi afişeze formele perfecte, dovadă fiind şi cea mai recentă fotografie de pe contul său de Instagram, în care îşi expune decolteul ameţitor, scrie click.ro.

Daria Radionova, Alex Bodi

Daria Radionova a publicat o fotografie în care apare într-o rochie albă, cu nastruri aurii şi cu un decolteu răvăşitor. Aflată într-un magazin de fiţe din Londra, acolo unde locuieşte de ani buni, milionara a probat o rochie, pe care probabil a şi cumpărat-o. Fericită cu ţinuta sa, ea le-a arătat prietenilor virtuali cât de bine îi stă în rochie.

Alex Bodi s-a mutat la Londra pentru Daria Radionova

Originară din Republica Moldova, fotomodel și influencer, Daria Radionova are o relaţie cu Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu. Cei doi au mai fost împreună la începutul anului, iar Daria i-a fost alături în perioada arestului la domiciliu, dar s-au despărţit cu scandal în aprilie. Însă sentimentele de iubire au fost mai puternice, iar frumoasa moldoveancă şi omul de afaceri din Mediaş s-au împăcat în noiembrie. Semn că lucrurile sunt foarte serioase, Bodi chiar s-a mutat la Londra de dragul iubitei, unde o răsfaţă prin restaurante şi locaţii de lux.

click pe foto

Daria Radionova

„Daria s-a lăsat greu, dar nu a fost nimic plănuit. Am stat de vorbă prima dată două-trei zile și apoi am decis să reluăm relația. Eu îmi doresc să mă însor, mai vreau și copii. Femeia ideală e cum ești tu dispus să o ai. Eu sunt un om dificil, vreau respect și să mă facă să mă simt într-un fel, să mă susțină, să- mi ofere un confort emoțional după stres. Să știi că vii cu drag undeva. Urăsc să fiu singur. Sunt mai liniștit, încerc să-mi văd de viața mea personală. Ne găsim liniștea și fericirea când trebuie să le găsim. Trebuie să atragem binele. Viața e tot timpul o aventură nouă, cu cât cunoști mai mult oamenii descoperi lucruri pozitive și negative. Au fost oameni care m-au lăsat la greu. Când nu mai au nevoie de tine nu sunt lângă tine, dar timpul le cerne pe toate. Sita vieții îți arată cine trebuie să stea lângă tine”, a povestit Alex Bodi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212