REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Darius Vâlcov, atac la Corina Crețu și Comisia Europeană: Ca să înțelegem exact cum stau lucrurile

Darius Vâlcov, atac la Corina Crețu și Comisia Europeană: Ca să înțelegem exact cum stau lucrurile

Replica API 26 octombrie 2018 | 01:02 358

Comisarul european, Corina Crețu, a criticat Guvernul pentru că în loc să acceseze fondurile europene preferă să meargă pe parteneriat public-privat. Consilierul premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, susține că fondurile europene sunt insuficiente pentru construcția spitalelor din România, iar soluția parteneriatelor public-privat sunt mai rentabile.

Comisarul european, Corina Crețu, a criticat Guvernul pentru că în loc să acceseze fondurile europene preferă să meargă pe parteneriat public-privat. Consilierul premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, susține că fondurile europene sunt insuficiente pentru construcția spitalelor din România, iar soluția parteneriatelor public-privat sunt mai rentabile, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dragnea si Tariceanu ataca acum UE pentru ca minciuna si impostura le-au fost descoperite , dar romanii vor in Europa. Romanii sufera din cauza unui guvern care lucreaza impotriva lor. Au schimbat legile justitiei ca sa controleze magistratii, au schimbat codurile penale ca sa scape de justitie.
4
0
Aceasta eminenta cenusie nu trebuie sa fie la puscarie? Ce tupeu are sa iasa in fata ca paduchele.
4
0
Fonduri europene pe care tot noi le-am constituit prin contributiile nationale si pe care nu putem sa le accesam decat pe baza de proiect si nu in cuantum integral al contributiei ci cel mult al contributiei minus salariile grase ale nesimtitei care-i dadea pasaroi cioroiului de powell si ale neomarxistilor bruxellezi d'alde junckers et co, maoistului baroso si complicii plus lgbtcuristii si alte parascovenii iubitoare de muslimi si aducatoare de giboni sharia
0
4
Cand infractorii si penalii fac legi, legile sunt bune pentru hoti si infractori, nu pentru oamenii cinstiti. Si este grav!
6
1
Asemenea oameni sunt votati de persoane lipsite de educatie, stiu aceasta si atunci fac ce vor.
6
3
neamul ma-tii n-are inteligenta lui . Futu-ti mortii ma-tii de retardat , vino ma la sediu sa iti dam la muie ! .....Pentru ala cu muie psd , sa-i dai ma-tii , desi e satula ! ....la ce face nevasta ta , eu nu as mai iesi pe strada , mai bine pupa-ti vecinii in pula dfirect !
2
7
Tu vorbesti puscariasule, hotule, cu lingourile de aur si tablourile ascunse in cimitir !? Cat tupeu, cata aroganta si nesimtire, la acest personaj, prieten al lui Dragnea !!?? Acelasi aluat !
9
2
Madame Cretu aveti o atitudine plina de patriotism !Sa spunem si cati tineri de exceptie muncesc sub acoperire si pe bani putini si Dvs va insusiti aceste lucrari?Vreti nume ?
2
5
mai puscariasule ordinar, curva jegoasa - trait in harem?, cum iti permiti sa aduci astfel de afirmatii, cine iti da tie dreptul , din postura de puscarias, sa te implici- puscaria iti va fi casa- pe veci nenorocitule- aveti impresia ca puscariasul draknea va mai rezista- veti pica unul cate unul, inm frunte cu sluga si presul jegos tudorel
11
6
Multa muie cu cacat hotului brailoiu !!!
10
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272