REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

David Arquette îşi va relua rolul în cel de-al cincilea lungmetraj din seria „Scream“

David Arquette îşi va relua rolul în cel de-al cincilea lungmetraj din seria „Scream“

Replica API 20 mai 2020 | 00:00 814

David Arquette îşi va relua rolul şerifului Dewey Riley în viitorul film care va marca reîntoarcerea pe marile ecrane a francizei "Scream", după 24 de ani de la prima lansare în cinematografe, relatează EFE, citată de Agerpres.

David Arquette

Sursa foto: (c) www.comicbookmovie.com

Actorul a confirmat pe reţelele de socializare viitoarea sa participare, subliniind că este "încântat să-şi reia rolul" deoarece această saga reprezintă "o mare parte din viaţa" sa şi că doreşte să omagieze moştenirea lui Wes Craven, cineastul din spatele acestei francize de succes.

"Scream" este o serie de filme horror din care primul a fost lansat în 1996 şi care de-a lungul a patru lungmetraje a creat un nou gen "slasher" sub bagheta regizorală a cineastului american cunscut pentru filmele sale tulburătoare şi pline de suspans.

Wes Craven, care este de asemenea realizatorul seriei "A Nightmare on Elm Street", a murit în 2015.

În spatele viitorului proiect "Scream" se află aşa-numitul colectiv Radio Silence, format din Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett şi Chad Villella. În principiu, Matt Bettinelli-Olpin şi Tyler Gillett vor fi regizorii, în timp ce Chad Villella va fi producătorul executiv al viitorului film.

Cei trei se află şi în spatele comediei negre "Ready or Not", lansată anul trecut.

O altă actriţă care şi-a anunţat revenirea în această saga este Neve Campbell, care a devenit vedetă mondială datorită "Scream".

Într-un interviu acordat pe canalul YouTube ziaristului Jake Hamilton, actriţa a confirmat că se află în negocieri pentru a se alătura proiectului.

"La început am fost reticentă să fac un alt film 'Scream' fără Wes Craven, geniul din spatele acestei saga şi motivul succesului său. Însă regizorii (noului film) au venit la mine cu acest proiect ce pare să pună în valoare munca lui Wes. De fapt, doream să-i aduc un omagiu, iar acest lucru înseamnă mult pentru mine", a subliniat Campbell.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212