REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

David Bisbal şi Luis Fonsi lansează o nouă colaborare, piesa „Dos veces“. VIDEO

David Bisbal şi Luis Fonsi lansează o nouă colaborare, piesa „Dos veces“. VIDEO

Replica API 26 iunie 2021 | 02:04 552

Cantautorul spaniol David Bisbal şi muzicianul portorican Luis Fonsi au prezentat joi prin intermediul Universal Music noua lor piesă "Dos veces", care i-a adus din nou împreună într-un studio de înregistrare pe doi dintre cei mai importanţi reprezentanţi ai muzicii latino din perioada actuală, relatează EFE, citată de Agerpres.

David Bisbal şi Luis Fonsi

"Ştiam că ne vom bucura de timpul petrecut împreună pentru că ne cunoaştem de mult timp. Această piesă s-a născut din reîntâlnirea a doi prieteni şi este un vis devenit realitate", a declarat David Bisbal, citat într-un comunicat de presă.

În acelaşi comunicat, Universal Music a dezvăluit că noua piesă reprezintă "doar primul pas dintr-un proiect foarte special al acestui tandem artistic, care va oferi continuitate unei prietenii frumoase".

În urmă cu câteva săptămâni, Luis Fonsi confirmase pentru EFE că a realizat "colaborări cu oameni pe care îi iubeşte mult", ce vor fi lansate în următoarele luni şi care vor face ca artistul portorican să fie foarte prezent anul acesta în Spania, înaintea unui turneu care îl va readuce în această ţară în 2022.

"Dos veces" este cea de-a doua înregistrare realizată împreună de artistul spaniol şi de cel portorican după colaborarea lor din 2008, când David Bisbal şi Luis Fonsi au înregistrat piesa "Aquí estoy yo". De atunci, cei doi artişti s-au reunit de mai multe ori pe scenă, inclusiv cu ocazia concertului susţinut de Bisbal în 2012 la Royal Albert Hall din Londra.

Ambii artişti au fost de asemenea "antrenori" ai unor interpreţi care au participat la versiunea spaniolă a concursului de talente muzicale "The Voice".

În prezent, David Bisbal este "antrenor" în versiunea pentru copii a aceluiaşi popular program de televiziune, în timp ce Luis Fonsi îi consiliază pe concurenţii adulţi participanţi la "The Voice", alături de alte vedete precum Alejandro Sanz, Malú şi Pablo Alborán.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272