REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

David Bowie şi soţia au locuit în aceeaşi casă cu amanta cuplului: „Eram trei şi a fost magnetic“

David Bowie şi soţia au locuit în aceeaşi casă cu amanta cuplului: „Eram trei şi a fost magnetic“

Replica API 17 martie 2020 | 00:00 1497

David Bowie

Foto Gettyimages

David Bowie, cu siguranţă unul dintre cei mai controversaţi artişti, s-a stins din viață în urmă cu patru ani, în urma luptei cu un cancer nemilos, însă a lăsat în urma sa melodii memorabile și o poveste care ar putea ajunge oricând scenariul unui film. Fosta soție a artistului, Angie, face dezvăluiri intime despre cum se desfășura existența lângă un om complex, cu o personalitate uneori dificil de înțeles, iar mărturisirile sale sunt cu adevărat picante.

Angie Bowie rupe tăcerea și povestește cum i-a acceptat celebrului cântăreț una dintre amante, ba chiar mai mult de atât, a ajuns să trăiască cu așa-zisa rivală în aceeași casă!

Angie Bowie a fost soția renumitului artist timp de aproximativ 10 ani, iar în mariajul care a durat un deceniu a fost martora succesului răsunător dar și victima capriciilor lui David. Consumul de droguri și interesul manifestat către alte femei au fost cele două aspecte pe care Angie a trebuit să le accepte. Pe cel din urmă a ajuns însă să îl îmbrățișeze într-un mod neașteptat, după cum mărturisește chiar ea.

Angie a dezvăluit că a petrecut aproape un an "împărțindu-l" pe David cu o altă femeie, o domnișoară de 19 ani, crescută în rău famatul Harlem, deținătoarea unui bordel și una dintre cele mai curtate femei ale vremii respective. Fosta soție a cântărețului susține că a fost de acord cu aventura lui Bowie. Mai mult decât atât, ea declară că a încurajat-o întrucât îl făcea pe artist să se simtă bine. La rândul său, a considerat întregul triunghi amoros ca find unul ciudat, dar interesant întrucât Laurita Watson obișnuia să stea zile întregi în reședinta lor din Maida Vale.

Angie Bowie

Foto Gettyimages

„Nu cred că ar fi existat altcineva care să fi putut avea o aventură cu David și să nu mă determine să mă simt neglijată. Îmi plăcea că relația cu ea îi oferea fericire. Trei este un număr foarte puternic și are o rezonanță specială. Am fost trei și a fost într-adevăr magnetic”, a declarat Angie, conform dailymail.co.uk, citată de click.ro. Fostul model dezvăluie că soţul ei era un om foarte iubitor şi generos şi că nu a existat nici cea mai mică urmă de animozitate între ea şi cealaltă femeie care pătrunsese în cuplu.

Laurita Watson

Foto Captură video

Începutul carierei sale nu a fost unul simplu, însăşi televiziunea naţională etichetându-l ca fiind un “ciudat amator, incapabil să cânte”.

Adevărul este că lui Bowie îi plăcea să se bucure de aplauze şi să fie mereu în centrul atenţiei, iar uneori apela la minciună pentru a menţine interesul celorlalţi.

Un documentar despre viaţa artistului dezvăluie faptul că el a dorit întotdeauna să se bucure de atenţia şi iubirea exclusivă a mamei sale, o femeie rece, care întâmpina mari dificultăţi în exprimarea sentimentelor.

David Bowie a fost căsătorit de două ori şi a avut doi copii

Bowie a cunoscut-o pe prima sa soţie, Angela, în anul 1969. S-au căsătorit pe 19 martie 1970 în Kent, Marea Britanie. Singurul lor fiu, Zowie (care pentru o perioadă a preferat să fie cunoscut sub numele de Joe sau Joey, revenind ulterior la numele său complet- Duncan Zowie Haywood Jones) s-a născut pe 30 mai 1971. După 10 ani de căsătorie cei doi s-au separat şi au divorţat la 8 februarie 1980, în Elveţia. Bowie s-a căsătorit cu a doua soţie, modelul de origine somaleză Iman Abdulmajid, în Florenţa în anul 1992.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta da familie !!!!!!!!
1
0
David Bowie era un poponar notoriu...
1
0
Viata de artist.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108