REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

De-ale lui FĂGĂDĂU! Au apărut GROPI în PISTELE pentru BICICLETE. VIDEO!

De-ale lui FĂGĂDĂU! Au apărut GROPI în PISTELE pentru BICICLETE. VIDEO!

Replica API 21 aprilie 2021 | 00:33 2152

Proiect marca Făgădău! Chiar dacă sunt recent amenajate, pistele de biciclete au tot întâmpinat deficiențe care, iată că se amplifică de la zi la zi. Deunăzi, bicicliștii au întâmpinat un alt obstacol, o groapă formată în urma surpării pistei, ce i-ar putea pune în pericol, atât pe ei, cât și pe cei din jurul lor.

Sursa foto: Constantabiketraffic

Noua pistă de biciclete amenajată de către experții fostului primar, Decebal Făgădău, în goana anului electoral, a început deja să se dezintegreze. Cum așa? Ei bine, bicicliștii constănțeni au sesizat faptul că în zona Capitol, la intersecția bulevardelor Tomis cu Mamaia, pe „noua” pistă a apărut o groapă, formată din pricina surpării asfaltului, destul de însemnată ce le-ar putea pune în pericol viața.

Sursa foto: Constantabiketraffic

„Fix la semafor la Capitol este o denivelare, o groapă, formată din cauza surpării asfaltului. Treabă românească făcută repede înainte de alegeri. Ce să mai spui? Ne lăudăm cu piste de biciclete… care sunt făcute în colțuri de câte 90 de grade, au capace de canalizare și denivelări nesemnalizate în care ai putea să-ți rupi gâtul”, ne-a declarat un constănțean.

Sursa foto: Constantabiketraffic

Video:

Sursa video: Facebook Constantabiketraffic

Citește și:

PISTELE pentru biciclete, construite de FĂGĂDĂU, sunt PERICULOASE

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Treci Chitac pe str.I.Lahovari,la intrarea de pe bdul I.G.Duca si rupeti in groapa din asfalt,sens unic!
0
0
Cine este constructorul? Este acelasi care acum executa lucrari platite de Chitac?
6
0
articol de cacao in stilul caracteristic
8
0
Constructorul e de vina.
5
4
De ce nu publicati groapa care sa format la intersectia str. Tomis cu Tulcei....este de 10 ori mai mare si adanca , asfaltul s-a turnat acum 4 zile , deci este a lui Chitac ! Sa va fie rusine cu astfel de articole...Ce , a turnat primarul asfaltul ? Trebuiesc reparate pe garantia constructorului , sia asta chiar este datoria administratiei actuale !
12
13
In cat timp se remediaza totul sub comanda noului primar. Vedeti ca o groapa este si pe aleea din dreptul restaurantului Mandala, din statiunea Mamaia.
11
8
Pfff...si chiar e naspa sa iei gropi de genul cu bicicleta...cu masina mai e cum mai e, dar cu bicicleta se simte oribil si poti sa te si ranesti serios. Nu ma mai mira nimic in tara aceasta!
21
5
Adevarul este ca Fagadau lucra de zor la pus dale si asfaltat. Deja plange lumea dupa el.
9
24

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367