REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

De când nu se mai stă pe Facebook, a crescut viteza de lucru în Spital

De când nu se mai stă pe Facebook, a crescut viteza de lucru în Spital

Replica API 29 ianuarie 2016 | 23:35 256

De la Căpăţână zicere:

De la Căpăţână zicere:

Angajaţii Spitalului Judeţean Constanţa nu mai au voie să stea pe Facebook la muncă. Conducerea spitalului a restricţionat accesul angajaţilor unităţii medicale pe site-urile de socializare şi la aplicaţiile de comunicare on-line. Calculatoarele din dotarea secţiilor vor fi de acum încolo folosite doar în scopuri utile spitalului. Deoarece reţeaua era suprasolicitată, atunci când erau accesate reţelele de socializare şi aplicaţiile, managerul Dănuţ Căpăţână a luat decizia de a sista accesul personalului medical. Acesta a afirmat că a cerut şefilor de secţii o listă cu adresele care le sunt utile pentru a-şi lua informaţiile şi doar aceastea pot fi de acum accesate.

„Am luat această hotărâre pentru a ne creşte viteza de lucru. Acum se lucrează cu carduri de sănătate şi trebuies făcute validări care se fac pe internet, iar legătura noastră la internet se face printr-o fibră optică, care are o anumită viteză. Această viteză scade dacă se foloseşte internetul şi în alte scopuri, cum ar fi statul pe facebook, messenger şi altele”, a declarat, pentru „Replica”, managerul spitalului, Dănuţ Căpăţână. Însă, medicii, asistentele, infirmierele şi restul personalului pot folosi reţeaua de socializare de pe telefonul mobil.

„Nu le interzice nimeni să folosească Facebook-ul de pe telefon”, a mai adăugat managerul. Totodată, acesta susţine că din momentul în care a luat această decizie şi până în momentul de faţă au apărut şi primele rezultate. „Ne-a crescut viteza de lucru cu aproape 40%, iar aplicaţiile funcţionează mult mai repede, putem să validăm cardul mai repede, în concluzie ne mişcăm mult mai repede. Asta a fost raţiunea”, a conchis acesta.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272