REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

De când s-a scumpit benzina, şi graşii au devenit supli!

De când s-a scumpit benzina, şi graşii au devenit supli!

Replica API 14 mai 2022 | 08:56 3263

De când s-a scumpit benzina... şi persoanele supraponderale au devenit suple! Mersul pe jos face piciorul frumos - iată un atu în lupta cu kilogramele în plus, de unde şi ideea: mai marii ţării ne vor traşi prin inel. Trecând de partea ironico-hazlie, dar şi niţel dureroasă, a speţei legată de combustibil, ajungem la persoanele publice, multe din Constanţa, care au... trecut prin transformări spectaculoase. Chiar dacă au ajuns la siluete de vis înainte de nebunia cu scumpirile, nu contează! Putem spune că acum se încadrează în trend.Nicoleta Ploscaru, Lucian Lungoci, George Bosânceanu, Felix Stroe sunt doar câteva persoane publice din municipiul Constanța care s-au ancorat în această luptă, dar până la urmă au reușit să slăbească spectaculos.

George Bosânceanu, poate unul dintre cei mai controversați oameni de afaceri de la malul mării, a reușit să slăbească aproximativ 40 de kilograme de-a lungul mai multor ani. Într-o ediție anterioară, Bosânceanu spunea că secretul unei reușite de senzație este mâncatul din toate, dar foarte puțin.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Bosânceanu s-a confruntat întotdeauna cu kilogramele în plus. S-a îngrășat și a slăbit brusc, iar după a pus din nou kilogramele de care reușise să scape.

,,Principalul secret e că mi-am pus lacăt la gură. Mănânc de toate dar foarte puțin. Un rol important l-au avut și procesele pe care le-am avut. În ultimii 10 ani am slăbit 40 de kg de încă trei ori, și m-am îngrășat înapoi. Acum nu am ținut nici un regim am mâncat de toate dar foarte puțin și de un an de zile mă mențin. Trebuie să mănânci de toate să bei multă apă și să mănânci foarte puțin. Nu am avut un regim de viață sănătos pentru că stau de ani de zile în stres cu multe procese și cu acuzații false împotriva mea dar încet încet... mi se face dreptate.”, spunea George Bosânceanu.

Deși nu a câștigat Primăria Constanța, Nicoleta Ploscaru continuă să se implice în viața constănțenilor. Fost candidat pentru Primăria Constanța, Ploscaru întinerește de la o zi la alta afișând o siluetă de invidiat.

Lucian Lungoci, fostul șef de la RAJDP Constanța și actual deputat din partea PSD, se numără pe lista politicienilor care s-au luptat cu kilogramele în plus. După o operație de micșorare a stomacului, deputatul a ajuns într-o formă de excepție.

Lista continuă cu fostul director RAJA, Felix Stroe. Și acesta se pare că a recurs la aceeași micșorare de stomac precum colegul său Lungoci, ajungând să slăbească peste 40 de kilograme. Operația a avut loc la mijlocul anului 2019.

Alte vedete care au câștigat luptă împotriva kilogramelor

Actorul de stand-up comedy Cosmin Nedelcu, cunoscut drept Micutzu, a reușit să slăbească în doar 3 luni de zile aproximativ 50 de kilograme. ,,Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate. Când ai aproape 170 kg... Ajungi ușor la cifra asta pentru că nu îți dai seama în momentul în care te îngrași că prinzi proporții, mai ales că îmi blocam în minte faptul că mă îngraș”, a povestit actorul.

Și Oana Roman a slăbit spectaculos în ultimii ani. Conform celor spuse, vedeta a reușit să slăbească aproximativ 20 de kilograme. De-a lungul anilor, Oana Roman a fost criticată dur de internați din cauza siluetei, fiind subiect de glume. În prezent, vedeta pare să fie mai fericită ca niciodată în corpul său. Aceasta spunea că a reușit să slăbească datorită dietelor, a ceaiurilor, dar și a procedurilor corporale.

Oana Radu a slăbit 50 de kilograme, iar transformarea ei este de-a dreptul spectaculoasă. Cântăreața a reușit să ajungă într-un final la silueta pe care și-a dorit-o cu ajutorul dietelor și a sportului. Alături de artistă a fost soțul ei care a motivat-o. Se pare că vedeta a reușit să dea jos mai bine de 50 de kilograme.

Și cunoscuta Raluca Bădulescu a reușit să scape de kilogramele în exces, după o operație de micșorare a stomacului pe care a suferit-o în urmă cu aproximativ 9 ani. În prezent, vedeta a ajuns la 47 de kilograme și pare că se topește pe zi ce trece.

Iar acestea sunt doar câteva exemple.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dispari in mortiii matiii felix gunoiuleeeeee!
1
0
Nea Robinet si-a facut operatie de stomac Nu si la creier, fura incontinu.
0
0
jumatate din astia slabitii de la benzina si-au pus inel gastric si oana r***n nu a slabit un gram sa stiti .
1
0
marius calciu e un hot de cartier - securist care sta degeaba la regia de drumuri si poduri .
0
0
marius calciu baiat bun
0
0
marius calciu zis si securistu fost lingau in a**s al lui lungoci , actual lingau in a**s al lui zagon
0
0
Ramaneti cum ati fost
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218