REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

De ce a ABANDONAT primarul locurile de joacă din Tomis Nord

De ce a ABANDONAT primarul locurile de joacă din Tomis Nord

Replica API 9 martie 2020 | 09:50 1504

Constănțenii care locuiesc în cartierul Tomis Nord privesc aceleași fierătanii de ani de zile, atunci când ies din bloc. Este vorba despre spațiile ce ar fi trebuit să găzduiască locuri de joacă pentru copii. Situația nu este una nouă în peisaj pentru cei care locuiesc la blocurile de pe strada Căpitan Dobrilă Eugeniu.

Cei care au copii mici profită de faptul că Parcul Tăbăcărie se află la doar 5 minute distanță de locuință și își duc copii acolo, chiar dacă acele fierătanii, ar fi trebuit să reprezinte un prilej de recreere pentru cei mici. „În urmă cu 10 ani, aceste leagăne erau practicabile, apoi au ruginit și au fost lăsate de izbeliște”, a spus un locatar din zonă.

Cei care locuiesc aici spun că își amintesc momentele când puteau sta afară pe bancă cu cei mici și aceștia se puteau juca în voie. Acum totul este gri și parcul rămâne singura variantă de scăpare. Primăria Constanța a demarat lucrările pentru reabilitarea a mai multe locuri de joacă încă de anul trecut, însă se pare că în prim plan s-au aflat cele mai importante și vizibile. În urmă rămân acele locuri uitate de administrația locală și care crează un peisaj dezolant pentru cei care trăiesc în acest cartier. Reprezentanții Primăriei au fost contactați în acest caz și au susținut că vor verifica situația juridică a acestui loc și vor lua măsuri. „Verificăm situația juridică a acestui spațiu și dacă aceasta ne va permite, iî vom include pe lista locurilor de joacă ce vor fi amenajate în viitor. De asemenea, acele fierătanii vor fi scoase”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, Ionela Bărboi.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fatalau vezi ca e groasa baga tare cu pui congelati faina si ulei si te voteaza iar bosorogii
1
0
spatiul verde dauneaza grav sanatatii . SA FACEM BLOCURI INTRE BLOCURI
1
0
Vinde tot.Nemernici.
3
0
Mai face fagadula neste troace cu cruce cu porcu teo !m tii mamii voastre de escro !
3
0
Sug buchete de pwli
2
0
Acolo locu terenu este vandut de fagdau psd mazare
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212