REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

De ce a ales Jennifer Aniston cariera în detrimentul maternităţii

De ce a ales Jennifer Aniston cariera în detrimentul maternităţii

Replica API 11 decembrie 2021 | 00:00 726

Acuzațiile care i-au fost aduse de-a lungul timpului au făcut-o pe Jennifer să pună punctul pe i în interviul acordat uneia dintre cele mai importante publicații din industria divertismentului din Los Angeles, California. Actrița a vorbit deschis despre rănile provocate de acuzațiile criticilor care au lansat ipoteze dureroase, fără să știe nimic despre trecutul ei medical sau personal.

Jennifer Aniston

În trecut, în anul 2006, actrița dezvăluia în Vanity Fair, că și-a dorit dintotdeauna să aibă copii, chiar și după despărțirea de Brad Pitt: „Am vrut, vreau, voi avea!‟. La acea vreme, Aniston n-avea mai mult de 36 de ani. Acum, la 52, oare cum vede ea lucrurile?

Jennifer a devenit cunoscută în mod special datorită portretizării personajului Rachel Green din serialului „Prietenii tăi‟, din anii ’90, dar şi a căsniciei cu unul dintre cei mai atractivi actori de la Hollywood, Brad Pitt. Cu toate acestea, Jennifer a ținut ca viața ei privată să fie pe cât posibil ferită de paparazzi și acuze răutăcioase, scrie clickpentrufemei.ro.

Nu a scăpat de gura lumii, cu toate eforturile ei de a-și păstra imaginea nepătată. Oamenii i-au analizat pe toate părţile viaţa şi alegerile făcute şi au comentat totul fără pic de empatie şi fără să le fie confirmate bănuielile: „Am luat totul foarte personal, m-au deranjat enorm zvonurile despre o eventuală sarcină şi acuzaţia «Oh, a ales cariera în detrimentul maternităţii!»‟, a mărturisit diva hollywoodiană. Jennifer a mai spus cu ocazia interviului acordat recent că „oamenii nu ştiu nimic despre mine‟ și a oferit detalii despre sănătatea ei, dezvăluind că în pandemie s-a confruntat mai mult ca niciodată cu agoraphobia, teama de-a ieşi în spaţii deschise.

„Înainte invitam eu oamenii în oraş la cină, acum le spun să vină la mine acasă ca să luăm masa împreună‟, mărturiseşte diva care a frecventat doar cinci restaurante de când a început pandemia şi preferă să le calce tot lor pragul din simplul motiv că ei cer certificatul verde clienţilor.

„Unii mi-au zis că sunt o nenorocită obsedată de vaccin, dar nu înţeleg cum se pot lua de mine doar pentru că nu-mi doresc ca oamenii să se îmbolnăvească‟, a declarat câştigătoarea premiului Emmy.

În interviul cu pricina, vedeta a încercat să încheie subiectul maternităţii pe un ton amuzant, făcând o glumă despre toate acele speculaţii făcute despre viaţa ei privată: „Fac gemeni şi de data asta? O să fiu acea femeie de 52 de ani care, printr-o minune, va deveni mamă?‟. Cel mai probabil nu, având în vedere că actriţa nu este, în prezent, implicată în vreo relaţie amoroasă şi nici nu dă vreun semn că şi-ar dori să facă şi să crească un copil de una singură.

Jennifer ia o pauză, în momentul de faţă, de la cel de-al doilea sezon al seriei dramatice „The Morning Show‟ şi se concentrează pe comedia „Murder Mystery 2‟, în care o putem admira alături de prietenul ei bun, Adam Sandler.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272