REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
8.4° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

De ce a ales Marcel Ciolacu să fie în Săptămâna Luminată la Muntele Athos

De ce a ales Marcel Ciolacu să fie în Săptămâna Luminată la Muntele Athos

Virgil STOIAN 23 aprilie 2023 | 13:31 840

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a ales să sărbătorească Paștele în acest an alături de călugării români de la Muntele Athos și de câțiva colegi care l-au însoțit în pelerinaj. După cele câteva zile petrecute pe Sfântul Munte, viitorul prim-ministru al României s-a declarat mândru de ceea ce a realizat ortodoxia românească acolo:

De ce a ales Marcel Ciolacu sa fie in Saptamana Luminata la Muntele Athos

”În Săptămâna Luminată am petrecut câteva zile pe Sfântul Munte Athos pentru a mă ruga pentru sănătatea noastră și a tuturor semenilor noștri.

Am trăit multe momente binecuvântate în acest loc care este tezaurul cel mai de preț al ortodoxiei, dar cel mai mult m-au impresionat călugării români care și-au dedicat viața lui Hristos în lăcașurile românești care dăinuiesc de sute de ani în aceste locuri sfinte.

Întâlnirea cu Părintele iconar Iacob de la Chilia athonită Sfântul Tihon, cu Părintele Daniel sau cu slujitorii Domnului de la Schitul Românesc Prodromu sau de la chiliile românești Sfântul Mare Mucenic Gheorghe și Sfântul Ipatie au fost momente de mare bucurie, dar și de mândrie pentru tot ce a realizat Biserica Românească de-a lungul timpului.

Am fost, de asemenea, alături de Starețul Efrem, la Mânăstirea Vatoped la Sărbătoarea de Cinstire a Icoanei Maicii Domnului Eleovrytissa (Izvorâtoarea de mir). De aici aș vrea să le urez tuturor celor care poartă numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință, cele mai alese gânduri de sănătate, fericire și prosperitate.

La mulți ani și militarilor din Forțele Terestre ale Armatei României!”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
D/LE CIOLACU.......OARE CU CE ATZI VENIT DE LA MUNTELE SFANT.......l/atzi AUZIT PE DUHUL SFANT CARE VA SFATUIT SA INLATURATI HOTII MAFIA DIN IMOBILIARE MAFIA DE LA MALUL MARII din NAVODARI CONDUSA DE INTERLOPUL MAFIOT CHELARU FLORIN CU 8 DOSARE PENALE PE SIGURANTZA NATIONALA SI SUSTINUT DE PROCURORII SI JUDECATORII CARE SI / AU RIDICAT AFACERI GRASE CU BLOCURI PE TERENUL CARE ESTE PRINS IN ART 136 DIN CONSTITUTIE ....... dar ce .....TARICEANU JIANU STANOIU ETC CE PAZESC........degeaba s/au scris reportaje degeaba sau facut filmuletze la PRO TV PRIMA TV CANAL D etc MAFIA E MAI TARE CA POPORUL ROMAN UMILIT SI BATJOCORIT............OARE L /ATZI GASIT PE DUMNEZEU........NUUUUUU SIGUR NUUUUU ..... OARE CE EXEMPLU SUNTETZI PENTRU BAIATUL DVS. .......
0
0
De fapt,412,7 metri.
0
0
Fi vrut ceoleacu sa se întâlnească cu James a lu' Bond,dar nu prea i de el.Ce a gândit el profund și strâmb,e ca ar atrage mulțimea, electorul,cu fațaul de credincios,de bun și cu frica de a nu păcătui.Never.Propaganda ieftino-fraiero-smenaro-prostregizado-,citându-l l pe colegul de mai jos. Du te pe pustii necuratule,as raspunde eu lu' ceolacu și găștii lui.Si la tot ce l înconjoară pe o rază de aproximativ 412,5 metrii.
1
0
Eu stiu ca va suparati pe mine cand va spun ADEVARUL, caci ADEVARUL ESTE DUREROS. Trebuie sa-l acceptati! Mai mult ca sigur, CIOLACU s-a intalnit cu agenti rusi de la Muntele Athos, unde a primit indicatii despre o posibila viitoare ALIANTA AUR+SOS+PSD. Lasati aburelile si uitati-va bine la imaginea aia CIOLACU-PONTA-SIMION si adaugati-o si pe "mascota" SOSOACA! "Opozitia" asta si "rivalitatea" dintre PSD si AUR e de fatada. La fel precum si "dusmania" dintre AUR si SOS. EA PUR SI SIMPLU NU EXISTA! SOS si AUR isi arunca sageti anemice, dar doar de ochii lDl0TlL0R UTlLl si nimic mai mult. Deci, cei cu studii inferioare sau lipsa, vor fi pacaliti de acest circ ieftin si fie vor alege PSD, caci nu le place AUR, fie vor alege SOS ca sunt rusofili si au inghitit galusca cu propaganda rusa anti-ucraineni, fie vor vota AUR, nemultumiti de actuala alianta si de "globalistii de la UE". Isi paseaza reciproc alegatorii ignoranti , dar scopul lor comun este CIOLANUL si "modelul Viktor Orban".
24
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468