REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

De ce a anulat Primăria o licitație în valoare de peste 100 de milioane de lei?!

De ce a anulat Primăria o licitație în valoare de peste 100 de milioane de lei?!

Andreea VREJOIU 20 iulie 2023 | 00:00 2176

Licitația unui mega proiect pentru Constanța, a cărei valoare estimată era de 117.614.032 de lei, fără TVA, a fost anulată de Primăria Constanța. Motivul: la data limită de depunere a ofertelor niciunul dintre ofertanții înscriși nu a criptat oferta financiară și nu a răspuns la toți factorii de evaluare electronici. Este vorba despre achiziția contractului de execuție lucrări, inclusiv serviciul de proiectare (PAC, PT, DDE, asistență tehnică) pentru "Reabilitarea rețelelor termice secundare și contorizarea la nivel de scară pentru municipiul Constanța – Etapa IV"

De ce a anulat Primaria o licitatie in valoare de peste 100 de milioane de lei?!

Etapa IV a proiectului pentru reabilitarea rețelelor termice secundare din Constanța nu vor începe prea curând, și asta pentru că licitația pentru atribuirea contractului a fost anulată. Potrivit site-ului de achiziții publice, procedura a fost anulată pentru că la data limită de depunere a ofertelor niciunul dintre ofertanți nu a criptat oferta financiară ți nu a răspuns la toți factorii de evaluare electronici. Obiectul prezentului contract de achiziție publică constă în achiziția și contractarea lucrărilor, inclusiv serviciul de proiectare (PAC, PT, DDE, asistență tehnică) pentru obiectivul de investiții "Reabilitarea rețelelor termice secundare și contorizarea la nivel de scară pentru municipiul Constanța – Etapa IV".

De ce a anulat Primaria o licitatie in valoare de peste 100 de milioane de lei?!

Lucrările aferente prezentei achiziții fac referire la reabilitarea tronsoanelor/ramurilor de rețea termică de distribuție/secundară în lungime de 23,255 km traseu aferente a 12 puncte termice, precum și cămine, înlocuirea de robineți, de ansamble de contorizare a agentului termic de distribuție/secundar (după caz, funcție de starea fiecărei bucle de contorizare existente la consumatori) și montarea unei bucle de echilibrare hidraulice.

Contractul a fost estimat la 117.614.032,11 lei, fără TVA.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce contorizare la nivel de scara, citi mai sint bransati la sistemul centralizat? astia sint nebuni buni de dus la palazu mare. uite asa se cheltuie resursele ctei, ca doar le-a adus de acasa chitac, nu?
3
2
A anulat-o ca nu castiga cine trebuia...hai mai repede DNA cu chitcanul.
5
0
lucrarile se vor face ... iarna pe racoare la -15 grade !!!
4
1
Poate spune cineva din cadrul Primariei sau CL CT care este efectul pana acum al primelor etape de reabilitare in scaderea pierderilor astronomice de agen termic raportate de RADET atati ani la rand? Din ultimile rapoarte prezentate pentru obtinerea ultimilor aprobari in CL nu am remarcat nimic si nici un consilier interesat de acest aspect! Poate nici nu inteleg ce voteaza???!
8
0
De ce De ce. Pt ca parandaratul da da el era de toata jena.Mic domnule draga mic.Asa ceva nu se poate.
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272