REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

DE CE a fost ARUNCAT CHIȚAC de LIBERALI în LUPTA pentru PRIMĂRIA CONSTANȚA!

DE CE a fost ARUNCAT CHIȚAC de LIBERALI în LUPTA pentru PRIMĂRIA CONSTANȚA!

Replica API 24 iulie 2020 | 00:00 2714

Cu toate că România bate zilnic record după record în privința infectărilor cu virusul SARS-CoV-2, autoritățile anunță că nu se impune deocamdată amânarea alegerilor locale, programate să aibă loc în această toamnă. Premierul României afirmă că trebuie depuse eforturi pentru limitarea răspândirii și pentru organizarea campaniilor electorale în condiții speciale, dar că data alegerilor nu va fi schimbată.

Vergil Chițac

„Deocamdată nu am intenția amânării alegerilor. Preocuparea noastră este să ne mobilizăm la capacitatea maximă pentru a opri răspândirea epidemiei. Deocamdată este prematur să discutăm despre o posibilă amânare a alegerilor. Vom face o evaluare profesionistă a riscului epidemiologic existent pentru fiecare activitate din campania electorală. Se poate face o campanie electorală care să evite adunările publice, contactul apropiat. Se poate face campanie în spații deschise și online. Se poate organiza procesul de votare în așa fel încât să nu existe risc de transmisie a virisului. La acest număr de infectări, nu ne gândim la așa ceva.”, a precizat Ludovic Orban, prim-ministrul României.

Ludovic Orban/George Niculescu

„Pe Vergil Chițac nu l-am ales întâmplător”

Președintele PNL a explicat și de ce a ales varianta Vergil Chițac pentru candidatura la postul de primar al municipiului Constanța, în detrimentul unui candidat unic alături de USR-PLUS. Ludovic Orban a explicat totuși că adversarul liberalilor rămâne în continuare PSD.

„Noi am ales un candidat, în persoana lui Vergil Chițac. Nu l-am ales întâmplător. Se bucură de încredere, are o carieră în spate, este un om cu coloană vertebrală. Este un adversar clar al PSD și al modului în care și-a bătut PSD joc de municipiul și județul Constanța. Din toate cercetările sociologice pe care le-am făcut, ne-au arătat că Vergil Chițac are prima șansă să câștige primăria. Eu ce pot să fac? Să aleg pe altcineva, care are 12% – 14%, când am un candidat care are scor de 30 – 35%? Noi nu ne certăm cu alții, adversarul nostru este PSD.”, a mai adăugat Orban.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum cum de ce de ce ca sa il faca de ris sa arate ca nu poate si atiit.Doar si doar magarul ii perseverent.Ii place sa ii acorde viiiise multe viiiise lui Orman nataraului Chitac.Cind se va trezi va fi dimineata.
1
0
bai da-ti masca jos
0
0
Doamne ajuta chitac comanescu la primarie, fatalau stelian ion mazare la puscarie
3
3
Ce stie el despre administratia publica???
8
3
Din 1996, CLANUL MAZARE-PORCstantinescu-STRUTinsky a pus STAPANIRE TOTAL pe constanta !!! 24 de ani de DEZASTRE INIMAGINABILE si constanta a ajuns o RUINA, inapoiat si subdezvoltat, in urma TUTUROR resedintelor de judet din Romania !!!CLANUL MAZARE-PORCstantinescu-STRUTinsky s-a mentinut STAPANUL ABSOLUT al celui mai mare oas din Romania dupa Bucuresti, MITUIND continuu pensionarii cu pui expirati si faina expirata, totul cumparat din IMPOZITELE si TAXELE platite de catre constanteni !!! Au DISTRUS TOATE PARCURILE, TOATE STADIOANELE,TOATE SPATIILE VERZI, trotuarele !!!
6
1
Sa ne punem capra, sa ne o mai traga Chitac o data! A inceput sa ne placa!
8
2
Un mare zero.
9
4
Nea Orbane,motivul e simplu: nu aveti pe cine pune sa candideze la Constanta !PNL nu are o solutie viabila,o alta propunere de candidat !Nu stiu cate parale face sau cate voturi ar fi scos Stelian Ion,dar eu nu votez cu candidati d-astia fosti prin MApN,MAI sau de prin Marina!Oamenii sunt in lumea lor,cu viata cazona,obisnuiti sa dea ordine...Cei din marina sau armata greu se adapteaza la viata civila,am multe exemple.
20
5
Sa piarda, pentru ca este un arogant ieftin! Constanta nu are nevoie de acest personaj!
27
8
Sa piarda cu succes
23
7
Iresponsabil, oportunist si avid dups ciolan! Iar de prestanta nici nu.poate fi vorba..dle Orban, v-ati pacalit cu acest candidat! Doar daca cineva din partidul dvs ar fi citit comentariile s-ar fi lamurit...de sondaj "pe bune " nici nu poate fi vorba...
24
6
Chitac e singurul care are sanse sa-l bata pe Fagadau, conform sondajelor. Stelian Ion nu face nimic altceva decat sa rupa si mai mult din sansele de a il inlatura pe Fagadau
10
30
Am urlat de atata timp ca nu mai vrem parlamentari, mai ales pe cei cu pensii speciale si acum vreti sa ajunga la primarie? Si nu mai vorbesc de faptul ca stim cu totii cum ajungi amiral in Romania. As zice sa se pot ierta toate daca omul era beton, un om serios si priceput in administratie, cu experienta in afaceri private, un om cu capacitate samd, dar nu este cazul, aici vedem doar rautate, frustrare, nepricepere, lipsa de proiecte si viziune, doar dorinta de a ajunge la ciolan.
26
4
PNL a gresit major cand l-a ales pe comunistul asta sa candideze. Inainte de 89 , dar si acum, unii parinti batuti in cap isi fortau copii sa tot dea la facultate. Si asta, desi pe odor nu-l ducea capu. Asa si cu Chitac, tot incearca, poate-poate! Avid de functie si de onoruri, prostul asta se va face iar de cacat iar pnlul, in loc sa ne scape de psdisti, ii mai favorizeaza un mandat lui Fagadau. Solutia, clar , era un candidat comun .Asa , electoratuo se sparge-n bucati si pula voturi pt apevist.
28
7
Gluma se ingroasa, baieti!!! Profesorul CHITAC este favoritul nostru, al tuturor si va castiga alegerile DETASAT. Si stiti de ce? Pentru ca noi ne-am saturat de voi. Ne-am saturat sa fim luati de prosti o data la fiecare 4 ani, ne-am saturat sa ne mai aplecam dupa firimiturile pe care voi le arucati inainte de alegeri, cu sperata ca suntem la fel de prsti si de data asta si va vom vota! GATA!!! vrem un PRIMAR care sa aduca NORMALITATE in orasul nostru, care sa ne trateze cu RESPECT, care sa fie TRANSPARENT in cheltuirea banilor NOSTRI, etc. CHITAC va transforma orasul intr-unul CIVILIZAT!!!
14
32
Renunta daca esti barbat
25
13
PNL lupta din toate puterile ca Fagadau sa mai ramana 4 ani in primarie. Propun ca alegerile locale la Constanta sa fie anulate! Ce rost mai au?...
23
9
Intrebarea este inutila. Se stie de ce. Pentru ca este un tip responsabil ...hahaha! Ce imi plac glumele mele
19
11
Mos Teaca e victima sigura la alegeri. Si de data asta nu-si mai revine ca dupa Guvid...
30
12
inca 4 ani de fagadau .babule mai adu niste stilpi din china ca sunt la oferta .
16
8
Stimabile S.I. esti singurul care are de castigat daca-l vei sustine pe V.C. poti fi EXACT ca fagadau, esti in coasta primarului ca si viceprimar, cand el isi va termina mandatul o sa fi cel care are prima sansa si avand notorietatea de viceprimar si enorma experienta castigata lumea va fi la mana ta de cand esti viceprimar. Garantat acest lucru e mai profitabil pentru tine si pt societatea constanteana. Avantajele oferite de o coalite pe dreapta nu fac decat sa arate ca tu esti cel unul din cei care se lupta si alege schimbarile in bine pentru Constanta. Succes si multa intelepciune!
15
17

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108