REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

De ce a renunțat Iulia Vântur la viața din România pentru India: „Îmi venea să plâng că plecam”

De ce a renunțat Iulia Vântur la viața din România pentru India: „Îmi venea să plâng că plecam”

Replica API 22 iunie 2021 | 19:07 1677

Iulia Vântur, dezvăluiri inedite despre viața personală! Ce a făcut-o să plece în India?

Iulia Vântur

sursa foto: Captură YouTube

Iulia Vântur este una dintre cele mai apreciate vedete din țara noastră. Fosta prezentatoare de televiziune trăiește un vis devenit realitate, departe de casă, tocmai în India. Artista a renunțat la viața de acasă, din România, pentru o nouă schimbare de care avea nevoie.

Chiar ea a povestit în podcastul lui Mihai Morar despre cum a ales să plece și care a fost sacrificiul cel mai mare pe care l-a făcut.

”Să-ți lași oamenii dragi și tot universul tău în care erai regină. Eu îmi făceam programul, eu luăm deciziile pentru mine fără să afectez pe altcineva, mă refer la familia mea... Acolo dintr-odată, în India, a trebuit să mă adaptez la o lume care nu era a mea, o lume în care nimeni nu mă știa, habar n-aveau cine e fata asta a venit în India...și n-a fost ușor. A fost o călătorie care m-a dus într-un loc în care-mi doream, dar nu credeam că pot să ajung. Cel puțin nu în felul în care am ajuns. Se întâmplă un lucru atunci când e momentul potrivit, nu mai devreme, nu mai târziu. Momentul perfect pentru mine a fost în 2011, atunci am fost pentru prima dată în India, dar a fost așa o vacanță, nu mi-am plănuit-o eu.

Viața m-a dus acolo. În momentul în care am plecat din aeroport din Mumbai, îmi venea să plâng că plecăm de acolo. Mi-am promis că o să mă întorc acolo”, a povestit Iulia Vântur, scrie wowbiz.ro.

Totuși, frumoasa vedetă spune că ar lua-o oricând de la capăt dacă ar fi cazul: ”Ultimii ani au fost pentru mine transformatori.

Dacă ar fi să mai trăiesc o dată aceeași experiență, aș lua-o de la capăt”.

Iulia Vântur se pregătește să devină mămică?! Ce spune vedeta despre posibilitatea de a avea un copil

Vedeta are 40 de ani, iar partenerul ei de viață, Salman Khan, este cu circa 15 ani mai în vârstă decât ea. Iulia Vântur a luat decizia de a se muta în India în 2012, iar de aproape un deceniu are o relație cu cel mai celebru actor din țara care a propulsat-o pe culmile celebrității. De câteva săptămâni, blondina s-a întors în România pentru a se reîntâlni cu familia și prietenii care i-au dus dorul.

Iulia Vântur nu se mai ascunde, iar acum a făcut și câteva mărturisiri ce țin de viața ei privată. Recent, într-un interviu, a fost întrebată dacă se vede mamă în viitor sau exclude de tot această posibilitate, iar vedeta a răspuns: „Când o vrea Dumnezeu”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu s-a dus in India doar pentru indieni si nu este singura fata care se orienteaza dupa mirosul banilor.
0
0
de ce s-a dus in india cind si la noi e plin de indieni ?
7
1
de inteligenta ce este!ca sa stai intre indieni,e tare bine!
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272