REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

De ce a venit Marcel CIOLACU la Constanța!

De ce a venit Marcel CIOLACU la Constanța!

Replica API 7 iunie 2020 | 00:35 4268

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a venit, sâmbătă, la Constanta, pentru a se întâlni cu șefii organizațiilor locale.

Vizita lui Ciolacu nu a fost una oficială și a fost destul de scurtă. La eveniment a participat şi preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe. Acesta nu a putut fi contactat pentru a ne oferi mai multe detalii din culisele întâlnirii. Potrivit unor surse, s-au discutat aspecte ce vizează congresul PSD, ce urmează să aibă loc în viitorul apropiat, dar s-au stabilit şi unele strategii pentru alegerile locale.

Vrea alianţă cu PRO România şi ALDE

"Eu cred că este o necesitate o alianţă. Cred că stânga trebuie să se unească, trebuie şi accente de liberalism în interiorul alianţei, am discuţii cu Ponta, cu Tăriceanu, cu patronatele şi fermierii. Eu nu doresc o alianţă pentru a accede la resursele României, la Guvernare. Alianţa o va hotărî congresul", a spus Ciolacu la dcnews.ro, concluzionând că speră ca, la alegeri, să fie pe primul loc.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
psdist egal talhar sau retardat mintal
0
0
Anuleaza pensiile nesimtite ! Nu mai umbla brambura !
2
0
nu ti se pare ca s-au activat iar postacii anti psd. Tie, dar si lor le spun sa se uite in curtea lor adica a lui werner, a lui orban, turcanu pnl etc, e ceva timp de cand sunt la guvernare si aveti ce vedea, lasati maipularile cu capra vecinului!!!
2
8
Despre Cernavoda nimic?
1
0
Chiar toti sunteti de nivelul lui 15:19? Daca nu va regasiti la nivelul intelectului acestuia, relevat in limbajul atat de elevat, votati alt partid. Daca nu, ramaneti in aceeasi mocirla cu el
8
1
Bravo catelusii mei sa ii sugeti la puka non stop pe pesedisti pentru ca si eu fac la fel.am ascutit limba si impreuna cu voi ii voi linge in carici pe toti pesedeii.succesu si haideti sa le sugem cariciul
2
8
Daca am fi avut avut la conducere numai personaje ce se afla acum la conducerea tarii, eram demult falimentari. Norocul a facut, cs dupa o perioada ucigatoare a guver
2
2
omul cavernelor..
8
2
Nicule , graiesti de prosti, mai intai pune tu burta pe carte si invata sa scrii, vezi ca ai 2 greseli. Sa nu te mai intreb de Trianon, ca o sa cauti pe google, ca aia de teapa ta pe care i-am vazut la tv. Si din pacate ca tine sant milioane de neajutorati intelectual , si toti ca oile va dati mari iohanisti sau basisti. Voi, astia analfabetii santeti crescuti si educati in perioada democratica. Ca nu vedeai un prost ca tine in epoca comunista. Marile glorii, marile realizari au fost obtinute in per. comunista. Ca a fost vorba de educatie, de cultura, de sport, de respect si bun simt, etc.
8
3
moarte la psd
15
4
d c nu la videle? de unde au fost atatia ministri psd? la costanta? aha, va duceti sa va bronzati burtile, ticalosilor! douazezi douazeci a sa fie ultimul vostru an. he, he!
16
1
Ciolacu si Hayssam varul lui Arafat!O sleatca de nemernici criminali ca au multe vieti pe constiinta!Criminali,drogati,vanzatori de neam si glie,pe scurt clasa politica romaneasca a ultim. 30 de ani!
15
2
dar, nu are fata de presedinte al PSD.
9
1
aste e stire de breaking news? am crezut ca vine Trump
10
1
Chewbacca vine la constanta.
12
2
PSD numai prostalai. Au fost toti umili in scoala, deabia au trecut clasele , exact cum erau copii de comunisti prosti si autisti.
15
3
De abia te astept, Ciolacule. Sa iti dau un cap in gura .
8
2
Sa dea sau sa primeasca de mosi ?
9
0
Liviu prostu tatal nostru
13
3
Multa puie msd
19
7
moarte nationalitatilor conlocuitoare din Romania, oriunde s-ar afla la ora asta imprastiate prin lume!!!
11
3
Te astept boss. Stii unde.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920