REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Sâm., 25 Mai 2024
Anul XX Nr. 6740
20.4° Constanța Sâmbătă, 25 Mai 2024 Anul XX Nr. 6740
 

De ce bucătarii experimentați gătesc legumele cu apă minerală?

De ce bucătarii experimentați gătesc legumele cu apă minerală?

A.F. 27 martie 2023 | 00:00 258

După cum știți, legumele fac parte din aproape fiecare masă. Acestea sunt foarte ușor de preparat, atâta timp cât cunoașteți câteva subtilități și trucuri.

De ce bucatarii experimentati gatesc legumele cu apa minerala?

Dacă sunteți una dintre acele gospodine ocupate care se plâng mereu că nu au suficient timp liber pentru a-l petrece în bucătărie, atunci trebuie să aveți la îndemână un întreg arsenal de secrete culinare. În caz contrar, veți fi nevoită să cumpărați mâncare semipreparată sau să comandați mâncăruri gata preparate de la restaurantul de lângă dumneavoastră.

Vă vom împărtăși un truc pe care puțini îl cunosc. Suntem aproape convinși că la început veți fi foarte surprinși de acțiunile bucătarilor experimentați.

Cum să pregătiți legumele într-un timp scurt?

Gătitul legumelor, în sine, nu este deloc o sarcină complicată. Am spune chiar că acest produs alimentar necesită cunoștințe minime în bucătărie. Bucătarii experimentați folosesc apă carbogazoasă în loc de apă simplă pentru a găti legume gustoase și sănătoase.

Băutura carbogazoasă conține bicarbonat de sodiu, care reușește să descompună celuloza vegetală și să accelereze procesul de gătire. În afară de aceasta, se asigură că legumele se înmoaie suficient și își păstrează culoarea.

Apa carbogazoasă este un asistent fidel în bucătăria profesională.

Dacă de mult timp vă doreați să gătiți legume rapide, ușoare și delicioase, acum este momentul să încercați acest truc, citează exquis.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
122631242036
5/49
22232911525
joker
35381872920