REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

De ce CANDIDEAZĂ Corina Martin INDEPENDENT la PARLAMENTARE!

De ce CANDIDEAZĂ Corina Martin INDEPENDENT la PARLAMENTARE!

Replica API 27 octombrie 2020 | 00:00 2867

Procentul semnificativ primit la alegerile locale a determinat-o pe Corina Martincandideze ca independent la parlamentare. De ce ca independent? Ei bine, aceasta consideră că are mai multe șanse așa, decât ca membru în Partidul Ecologist Român.

Corina Martin este singurul candidat independent înscris în cursa pentru alegerile parlamentare, la Constanța. Corina Martin și-a depus miercuri, 21 octombrie 2020, dosarul de candidatură, ca independent, pentru un mandat în Camera Deputaților. “Voi purta această luptă pentru un mandat în Camera Deputaților, cu 15 partide. La Constanța, sunt singurul independent, fapt care mă bucură și îmi conferă avantajul de a susține în Parlament propria mea politică, cea a constănțeanului, nu una a interesului de partid. Bineînțeles că va fi o cursă dificilă, nu e deloc ușor să te lupți cu marile partide. Însă sper ca electoratul să aleagă atent fiind la numele persoanelor ce apar pe buletinul de vot și nu la sigla partidului. Sper ca pe 6 decembrie, constănțenii să acorde votul de încredere unor oameni competenți. Corina Martin a demonstrat fapte în ultimii 15 ani, construind de la 0, a dovedit deja că este o luptătoare și că poate învinge”, a declarat Corina Martin.

De ce a ales Corina Martin să candideze ca independent

Faptul că a scos un procent destul de semnificativ, mai mare decât cel al unor partide mari, a determinat-o pe Corina Martin să candideze ca independent. De ce a renunțat la Partidul Ecologist Român, ne-a explicat chiar ea:

„Am scos un procent la alegerile locale care mă motivează să îmi continui parcursul în politică. Eu am promis că dacă nu câștig alegerile locale voi continua să lupt pentru constănțeni, în Parlament. Astfel, mi se pare normal să îmi onorez aceste promisiuni, pentru că lucrurile pe care le-am spus, le-am și înfăptuit și m-am chinuit să respect întotdeauna promisiunile. Numai că partidul PER, la nivel național, a scos un procent foarte mic – 1,24%. Astfel, e limpede că partidul nu poate să atingă 5% pentru a intra în Parlament. Din acest punct de vedere, am șanse mult mai mari să intru în Parlament pe o candidatură ca independent fără să mă despart de doctrina ecologistă, având în continuare o relație foarte bună cu PER Constanța și pentru care am făcut campanie, dar pentru că eu cred în șansele mele, care sunt mai mari față de partid, evident că am ales varianta cea mai bună pentru mine. Așa pot să îmi onorez mai bine promisiunile făcute constănțenilor”, a mai adăugat aceasta.

„Am fost întrebată a cui săgeată sunt eu”

Candidata a mai spus că încrederea în sine i-au oferit-o constănțenii și, chiar dacă a primit tot felul de acuze cum că ar fi „săgeata cuiva”, aceasta a ținut să le explice oamenilor că vrea să schimbe lucruri pentru ei, pentru cetățenii municipiului Constanța. „Sunt un candidat independent și voi fi de acum a constănțenilor, nu a partidului. Mi-am dat demisia și nu am avut nicio problemă cu PER dar am luat acestă decizie pentru că sunt un om care are credibilitate proprie, un om care a făcut fapte pentru Constanța de-a lungul timpului. Țin mai mult la promisiunile pe care eu le-am făcut constănțenilor decât la eticheta de membru într-un partid. În campanie toată lumea m-a întrebat a cui săgeată sunt eu, pentru cine fac eu campanie, de ce am intrat în campanie, nu cumva candidez pentru stânga, sau nu cumva candidez pentru dreapta și eu mi-am dorit foarte mult să fiu clară. Am avut un discurs clar anti-PSD, anti-PNL, anti-partidele mari în general. M-am detașat pentru ca lumea să înțeleagă că eu nu sunt a vreunui partid, eu sunt a constănțenilor” a conchis Corina Martin.

Cine este Corina Martin?

Corina Martin si-a început activitatea în turism în 1991, imediat după terminarea studiilor. În 1998 și-a deschis propria agenție de turism, sub brandul Mistral Tours. În 2004 aceasta a devenit vicepreședinte ANAT-Regiunea Sud-Est iar în 2006 a fost aleasă președinte în cadrul aceleiași structuri. Între anii 2009-2013 a deținut două mandate de președinte al Patronatului Asociația Națională a Agențiilor de Turism (A.N.A.T), bifând de asemenea și un mandat de vicepreședinte. În perioada 2007-2017 a deținut 5 mandate consecutive de președinte al Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunării, pe care a fondat-o ca cel mai mare parteneriat public-privat din turismul romanesc iar din 2009 până în iulie 2020 a fost președinte al Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România (F.A.P.T.), al carei fondator si actual membru de onoare este.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Le sfatuia pe fostele angajate din agentie sa practice tot felul de perversiuni sexuale . d-na Bucatica , numele de domnisoara ...
3
0
Mamaie ajungeeee
11
0
Besi in pula mea de baba retardata. Fortezi tineretea degeaba ... daca si retardata asta ajunge sa ne reprezinte
19
1
O foca mereu in calduri, lipsita total de simtul penibilului.
17
0
Alta Udrea,,,la ce s-o baga si ce interese are la cum arata ?, nu stiu!
13
0
Ce e stimata, pardon ridicola doamna..ai ramas fara post, fara banuti? tragi targa pe uscat cu Mistralul tau si cu toate prostiile de asociatii pe care le-ai inventat ca sa mai obtii si jumulesti niste bani, s a ales praful de tot si acum te scremi la o ultima varianta?? dar ce facusi tu cucoana pt noi, pt comunitate in afara ca ne latri in urechi si te izmeneai cu prietenii tai ajunsi la Beciul domnesc..ce facusi madam pt orasul asta, pt turismul local efectiv, in afara de izmeneli in parcul arheologic sau cand ne faceai de ras la brat cu stii tu cine la targurile de turism de la Buc?!
23
0
candideaza de prsta!de aia.uite ce fata de zarzavagioaica are.zici ca acum a venit de la cules struguri ,iar noaptea de la cules ule!pleaca dihanie de aici,maimutza ofilita!
16
0
Femeia asta nu isi da seama de penibilul situatiei in care este? Doamne fereste apara si pazeste zici ca i ai luat mintile Doamne... au fost destui care au votat o pt functia de primar si o vor vota pt functia de parlamentar.dar 5 la suta din voturile exprimate niciodata nu vei lua madame Martin.e greu duduie. E greu pt ca lumea o sa iasa la vot si cu cat mai multi iesiti cu atat mai departe e 5 la suta.
21
0
consumatoare de fonduri de la primarie si taxa de promovare litoral.paduche a lui mazare.caracter murdar.
22
1
Ce paradox!!,cele mai murdare caractere din Romania sau adunat in Partidul Ecologist Roman si ei mizerabili care murdaresc tot ce ating cica lupta pentru o societate mai curata.
23
0
nu se mai potoleste pocnitoarea asta
26
0
vezi sa nu se arda cratita pe foc
23
1
Ca cei care o voteaza au un IQ egal cu zero.
26
1
zeita nefututis de pe carele alegorice ale mascariciului dereglat psihic a luat-o razna rau... in loc sa-si vada de copiii facuti in veo 3-4 casnicii ratate , nebuna se da in stamba crezandu-se vreo diva la anii ei... hai sictir fa muiere si mai lasa-ne in pace cu prezenta ta , pentru ca ti-a trecut vremea !
25
1
o pubela sparta !
29
0
Corinutza balena mea preferata hai sa ma incalzesti si te las sa calaresti cocarul, scuze carul
22
1
Te astept si pe la mine prin cartier ca sa ma convingi sati dau votul. Scoate proteza si vaga un filet dala cu vid cum numai tu stii sa executi si votul il ai garantat. De cand voiam eu sa fac un film din asta cu grannie corina.
20
2
Daca nu o chema Martin, nu stia nimeni de ea. Era o nimeni! Bine, si acun e zero barat, dar ea viseaza cai verzi!
34
0
fosta nevasta a puscariasului titisor. Numai la supt se pricepe !!!
37
1
ecologic vin de la sucurile naturale savurate de Corina de la diversi indivizi bine pozitionati in diverse partide,...stanga,dreapta ,nu conteaza,la mai mare
27
3
Eu te as stampila odata
22
1
Nu o voteaza Nimeni pe Corina Martin sau al ei partidul ecologist Verde! "dute mai Femeie acasa mai nu ai ce cauta in politica! Pacat ca nu mai este Psd Constanta! Sustin la Parlamentare Usr-Plus!
32
1
Da,e a constantenilor! Stim si care constanteni!
37
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102