REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

De ce este Diana Dumitrescu supravegheată constant de soțul ei

De ce este Diana Dumitrescu supravegheată constant de soțul ei

Valentina CAMARA 31 decembrie 2022 | 00:00 506

De ce este Diana Dumitrescu supravegheată constant de soțul ei. Diana Dumitrescu și-a construit o carieră de succes în lumea serialelor TV, dar în prezent se concentrează mai mult pe familie. Vedeta s-a căsătorit în 2018 cu afaceristul Alin Boroi. La un an după ce au făcut nunta, Diana Dumitrescu a adus pe lume un băiețel, pe care l-a botezat Carol. Micuțul a devenit centrul universului pentru frumoasa actriță, care este dispusă să-i facă toate poftele. Vedeta a relatat, recent, că soțul ei o critică pentru un anumit aspect legat de educația fiului lor.

Diana Dumitrescu are o familie minunată, alături de soțul ei și fiul lor, în vârstă de trei ani, Carol. Vedeta este o mămică foarte dedicată și cedează la fiecare rugăminte a copilului. Diana Dumitrescu a relatat că de fiecare dată când merge la cumpărături cu cel mic, se întorc acasă cu o mulțime de jucării noi. Vedeta nu poate rezista cerințelor fiului ei, care știe să fie foarte convingător, atunci când își dorește ceva. Diana a recunoscut că soțul ei o critică deoarece îi face mereu pe plac, celui mic. Actrița a menționat că într-adevăr îl răsfață cam mult, însă este întotdeauna atentă de adevăratele nevoie ale fiului ei.

E șantajist emoțional și mai ales are talent actoricesc. Îi dau lacrimile instant. Nu că lacrimi în ochi. Plânge cu lacrimi. Știu să fac diferență. Știu când plânge de foame, când e supărat de foame, când este obosit, când este doar alintat și când are nevoie de atenție. Eu îl alint cel mai mult. Mi-a zis Alin că i-am stricat copilul că i-am dat prea multe jucării. I-am zis că nu e nimic, e al meu, eu îl „repar'. Și Alin îi cumpără, dar eu sunt principalul vinovat la shopping. Avem o zi pe săptămână când îl duc pe Carol la mall să-și aleagă câte o jucărie și plecăm cu 4-5. Pentru că îi iau eu, nu pentru că el vrea. Copilul știe că pleacă cu o jucărie, dar eu îi iau 4-5', a declarat Diana Dumitrescu.

Diana Dumitrescu relatează momentul când s-a detașat prima dată de fiul ei

Diana Dumitrescu este foarte dedicată fiului ei, Carol, dar anul acesta, vedeta a avut de-a face cu primul moment în care a fost nevoită să se detașeze de el. Micuțul a început grădinița, iar pentru Diana Dumitrescu, prima zi de grădiniță a micuțului a fost una cu emoții. Actrița a relatat că cel mic s-a adaptat mai greu la început, noului mediu, însă în scurt timp, Carol a început să-și facă prieteni și să se ducă cu drag la grădiniță.

„Eu nu am plâns nici măcar o secundă, deși mă așteptam să am și eu o recție. N-am avut nicio reacție. Am stat la poartă și am așteptat să văd dacă plânge. L-am văzut că nu plânge așa că m-am întors și am plecat. Prima săptămână a fost un pic mai grea că a mai avut plânsete, am plecat eu mai greu, dar acum mă conduce până la poartă, închide poarta după mine și îmi zice „pa, mami'. Mulțumesc lui Dumnezeu că este așa, că s-a adaptat foarte repede, surprinzător de repede. Nici eu, dar nici educatoarele nu ne așteptam. S-a adaptat foarte repede și îi place. E bine. Văd schimbare în el și mă bucur că a început să se „deschidă', să comunice, să se joace altfel, să fie altfel de copil', a menționat Diana Dummitrescu.

Motivul pentru care actrița nu-i refuză nimic copilului ei

Diana Dumitrescu a povestit că în copilărie nu a avut parte tot ceea ce își dorea, întrucât multe dulciuri și jucării nu erau disponibile în România, în acea perioadă. Vedeta a menționat că acesta este motivul pentru care nu-i refuză nimic fiului ei.

„ Eu nu am avut lipsuri mari în copilărie, dar mi-aș fi dorit alte lucruri care la noi oricum nu se găseau. Adică vedeam reclamele de pe la italieni, de pe la nemți și îmi doream niște chestii pe care nu le găseai în România. Probabil din această frustare a mea nu îmi place să-i refuz nimic copilului.„ a mai precizat Diana Dumitrescu, potrivit viva.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212