REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

De ce femeile stochează grăsimi în zona fesierilor?

De ce femeile stochează grăsimi în zona fesierilor?

Replica API 31 decembrie 2020 | 00:00 1298

În calitate de specialist în slăbire pot spune că cea mai des întâlnită situație la femei este, fără îndoială, acumularea de țesut adipos în zona fesierilor. Cele mai multe femei au predispoziție de acumulare a grăsimilor în zona posteriorului.

Sursă acestor depuneri este hormonul estrogen. Cu toții, atât femeile cât și bărbații, secretăm estrogen. Însă dacă organismul secretă mai mult decât trebuie, apar acumulările de grăsime. La bărbați, grăsimile se acumulează sub formă de sâni sau “moobs”, în timp ce la femei se acumulează în zona fesierilor, scrie doc.ro.

De ce se depune grăsime pe feșe?

Iată și explicația: când consumăm produse ce sunt toxice sau greu de digerat, ficatul trebuie să muncească puternic pentru a descompune acele toxine și apoi să contribuie activ la eliminarea acestora din organism.

Când organismul este supraîncărcat cu toxine, ficatul nu poate ține pasul și atunci organismul, pentru a nu păstra active toxine în sângele circulant, ce ar putea perturbă funcționarea organelor importante, mai ales creierul sau inima, le trimite în țesutul adipos pentru a le stoca sub formă de grăsime, transmițând astfel și mesajul paralel de consolidare a acestor depozite adipoase.

Cum scapi de grăsimea acumulată la nivel fesier

De aceea azi am să redau 8 pași pentru că tu să ai un plan de acțiune atunci când vorbim despre stocările de grăsime de pe fesieri.

1. Timp de 14 zile, minimum, trebuie să renunți la gluten, zahăr, alimente procesate, îndulcitori artificiali, carbohidrați simpli și alcool.

2. Consumă mult peste proaspăt, vită organică, pui și curcan procurat cât mai aproape de sursă, fructe și legume.

3. Consumă multe legume bogate în indole-3-carbinol. Cele mai bogate legume sunt: varză, broccoli, conopidă sau năsturel.

4. Poți lua indole-3-carbinol din suplimente, însă va recomand să fie direct din legume.

5. Nu bagă produsele la microunde, deoarece se distrug 97% din flavanoide. Nu fierbeți produsele, deoarece distrugeți 60% din nutrienți.

6. Semințele de în sunt bune pentru accelerarea tranzitului intestinal, așa că e indicat să le introduci în alimentație.

7. Asigura-te că faci antrenament. Alege mișcări complexe și folosește greutăți.

8. Consumă apă filtrată în cantități cât mai mari.

Alte sfaturi de preț care te vor ajută să scapi de grăsimea de pe feșe, dar și din alte zone ale corpului

Modifică-ți dietă, întrucât procesul de slăbire este, în primul rând, dictat de alimentație. Mănâncă proteine de calitate, cereale integrale, fructe, legume și grăsimi sănătoase, precum cele din avocado sau uleiul de măsline extravigin. Renunță complet la alimentele care conțin zahăr, sare sau conservanți – acestea nu numai că au o densitate calorică mare și favorizează retenția de apă în țesuturi, însă sunt dăunătoare și pentru sănătate.

Creează un deficit caloric – regulă de baza pentru topirea grăsimii constă în deficitul caloric. Asta înseamnă să oferi organismului mai puține calorii decât îi sunt necesare, astfel încât să înceapă să ardă din depozitele de grăsimi. Pentru rezultate vizibile, este necesar un deficit caloric de cel puțin 500 kcal.

Folosește orice moment din viață de zi cu zi pentru a-ți tonifia corpul și pentru a scapă de grăsimi – renunță la lift și urcă pe scări, nu lua autobuzul, ci mergi pe jos și fă tot timpul efortul de a nu alege calea cea mai ușoară.

Nu uita, pentru rezultate de durata, trebuie să menții stilul de viață sănătos și să practici sport și după ce ajungi la greutatea mult dorită. Altfel, toate eforturile tale vor fi în zadar pentru că nu vei reuși să te menții în formă. Lupta cu kilogramele trebuie să fie permanentă la persoanele cu predispoziție de îngrășare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa futi o femeie plinuta pe la spate este sanatate curata
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212