REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

De ce judecătorii italieni au refuzat extrădarea lui Mario Iorgulescu

De ce judecătorii italieni au refuzat extrădarea lui Mario Iorgulescu

Valentina CAMARA 18 martie 2023 | 00:00 631

Din ce motiv au decis judecătorii italieni să refuze extrădarea lui Mario Iorgulescu. Fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal a avut parte de o transformare radicală. De ce au respins autoritățile mandatele europene de arestare.

De ce judecatorii italieni au refuzat extradarea lui Mario Iorgulescu

Nu este pentru nimeni un secret faptul că judecătorii din Italia au refuzat extrădarea lui Mario Iorgulescu. Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal are probleme cu legea de acum trei ani, când a provocat accidentul mortal.

Motivul pentru care judecătorii italieni au refuzat extrădarea lui Mario Iorgulescu

După cum bine știm cu toții, Mario Iorgulescu a fost condamnat la închisoare cu executare pe data de 10 februarie 2023, asta după ce a fost acuzat că a omorât un om când se afla sub influența alcoolului, dar și a substanțelor interzise.

Judecătorii italieni au decis ca fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal să nu fie extrădat în România din cauza unor probleme de sănătate. Mario Iorgulescu ar avea o boală ireversibilă, iar din acest motiv este nevoit să stea la o clinică din străinătate.

Acesta nu este singurul mandat al lui Mario Iorgulescu. Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a mai avut un mandat european de arestare pentru că ar fi fost complice la o sechestrate, dar autoritățile italiene le-au refuzat pe ambele.

Fiul lui Gino Iorgulescu avea discernământ când a provocat accidentul

Mario Iorgulescu a provocat accidentul mortal pentru care a fost condamnat pe data de 8 septembrie 2019, atunci când un bărbat s-a stins din viață în urma impactului. Fiul lui Gino Iorgulescu avea discernământ în momentul producerii tragediei.

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal nu numai că se afla sub influența substanțelor interzise, ci a fost găsit cu o alcoolemie de 1,96 g/l. Mario Iorgulescu a trecut prin momente grele de atunci din cauza problemelor cu legea.

Deși susținea că trăia o frumoasă poveste de dragoste alături de fosta soție a lui Steliano Filip, de cei doi nu s-a mai auzit nimic după condamnarea lui Mario Iorgulescu. La doar o zi de când și-a aflat sentința fiul lui Gino Iorgulescu, Bianca Marina s-a distrat de minune într-un club, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sunt frati de spaga cu judecatorii rromani. Sa le dau la toti mwie cu mult kkt !!! Si bolnavului mario.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108