REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

De ce leasingul auto este mai avantajos decât achiziția cu plata integrală

De ce leasingul auto este mai avantajos decât achiziția cu plata integrală

Replica API 11 mai 2021 | 23:05 3129

Îți dorești o mașină nouă? Motorină sau benzină? Poate electrică? Sau mai bine hibridă? Dacă te gândești să cumperi o mașină nouă, îți vom explică mai jos de ce leasingul auto este mai interesant decât cumpărarea unei mașini cu plata integrală sau prin credit bancar.

În ultimii ani, modalitatea de a deține o mașină s-a schimbat foarte mult. Acum nu mai trebuie să plătești neapărat întreaga valoare a vehicului, pentru că există alternative avantajoase care îți permit să deții o mașină nouă fără să faci prea mari eforturi financiare.

Prima cea mai importantă achiziție pe care o fac românii este o locuință și a doua este o mașină, deci nu este surprinzător faptul că, pentru mulți oameni, această decizie este una foarte importantă, care le va influența nivelul de trăi pentru următorii ani.

În acest sens, cea mai nouă platformă online, Leasing Online 247 SRL vine în sprijinul tuturor acelor care au nevoie de o sursă de finanțare pentru achiziția unei mașini.

Cum să contractezi un leasing auto

Dacă dorești să achiziționezi o mașină folosind metoda comercială de leasing auto, trebuie să urmezi câțiva pași înainte de a semna contractul:

Cercetează piața cu atenție și alege-ți modelul de mașină preferat.

Atunci când alegi o mașină folosindu-te de leasing auto, opțiunile sunt aproape nelimitate. Mai întâi, alege marca și modelul mașinii, luând în considerare prețul de încadrare în bugetul de care dispui.

Cere un test drive cu mașina preferată

Acest lucru te va ajuta să restrângi aria de căutare și să ajungi să contractezi exact mașina pe care ți-o dorești.

Negociază condițiile contractului de leasing auto

Atunci când vizitezi dealerul auto leasing247.ro, nu discuta doar despre prețul mașinii ci despre toate avantajele pe care ți le-ai dori să le ai în contractul de leasing auto.

După achiziție, întreține cu atenție mașina pe tot parcursul contractului

Nu uita, la finalul termenului de contract, s-ar putea să îți dorești să îți schimbi mașina cu una mai nouă. Sistemul auto buy-back îți permite acest lucru chiar și pe timpul contractului, după perioada minimă de 1 an. Însă, cu cât mașina este mai bine întreținută, cu atât valoarea sa este mai mare.

În sfârșit, dacă respecți aceste minime criterii, poți avea mașina dorită ce poate costa câteva zeci de mii de euro la plata integrală, însă cu un contract de finanțare prin leasing auto pe o perioada cuprinsă între 3-5 ani și un minim avans, o poți avea pentru doar 400 de euro lunar.

Contactează de aici cea mai nouă platformă online de leasing auto și programează o întâlnire pentru a discuta toate detaliile și posibilitățile achiziției unei mașini, indiferent că este vorba de persoană fizică sau persoană juridică.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102