REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

De ce n-au avut voie Dinescu şi Chiru să se desfăşoare în City Park Mall - vezi comunicatul unităţii

De ce n-au avut voie Dinescu şi Chiru să se desfăşoare în City Park Mall - vezi comunicatul unităţii

Replica API 5 decembrie 2012 | 00:00 205

Christian Gigi Chiru şi Mircea Dinescu n-au avut voie să împartă cărţi în City Park Mall. După ce au fost alungaţi din mall, reprezentanţii City Park au transmis un comunicat de presă prin care menţionează că "unitatea atrage un număr considerabil de vizitatori în fiecare zi, de aceea este o locaţie căutată pentru candidaţii aflaţi în campanie electorală. City Park Mall este, însă, complet independent faţă de procesul electoral şi nu va susţine nici un candidat politic, indiferent de culoarea sa". "Deşi campania electorală este o afacere foarte profitabilă pentru multe companii, poltica noastră este să nu ne asociem imaginea cu nici un candidat la alegeri şi cu nici un partid politic", declară Sorin Scintei, Director General City Park Mall.

Reprezentanţii mall-ului mai precizează că "respectă procesul democratic şi susţine dreptul cetăţenilor constănţeni să-şi voteze candidatul preferat fără să îşi dorească să influenţeze această alegere liberă prin asocierea cu vreun partid politic. De aceea, atât în City Park Mall cât şi în magazinele din acesta nu se pot organiza evenimente de campanie, iar candidaţii politici nu vor putea obţine acordul nostru pentru organizarea vreunui eveniment cu specific electoral", se arată într-un comunicat remis redacţiei. "Evenimente culturale precum o lansare de carte sunt atractive pentru vizitatorii mallului şi sunt binevenite la City Park Mall, câtă vreme acestea sunt în esenţa evenimente culturale şi nu au un substrat politic", se mai arată în comunicatul de presă, făcând referire la Mircea Dinescu şi Christian Gigi Chiru.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272