REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

De ce nu funcționează aerul condiționat în autobuzele CT BUS?! Video

De ce nu funcționează aerul condiționat în autobuzele CT BUS?! Video

Virgil STOIAN 1 iunie 2023 | 00:00 4176

Transportul în comun a reprezentat dintotdeauna o problemă în Constanța. Autobuze vechi și puține, șoferi care mai de care mai viteziști sau nepăsători în privința călătorilor, lipsa aerului condiționat... și lista ar putea continua. Cu toate că există și câteva autobuze în care există aer condiționat, ei bine, șoferii nu catadicsesc să îl pună în funcțiune, chiar dacă termometrul arată peste 28 de grade. Acest lucru se întâmplă cu toate că șoferilor li se spune de către conducere să folosească aerul condiționat atunci când vremea de afară o cere. Și atunci... de ce nu vor? Enigmă totală.

De ce nu functioneaza aerul conditionat in autobuzele CT BUS?! Video
Mersul cu transportul în comun este un adevărat coșmar în Constanța. Flota de autobuze este mult prea mică, astfel că, aproape la orice oră acestea sunt arhipline. Dacă mai pui la socoteală și căldura, care se anunță deja sufocantă, dar și încăpățânarea șoferilor de a nu da drumul la aer condiționat, se conturează un tablou aproape apocaliptic. Cu toate că nimeni nu le impune acest lucru, șoferii nu dau drumul la căldură decât dacă pasagerii ”fac gură”, chiar dacă temperatura în autobuz este de 28 de grade Celsius. Reporterii Replica au încercat să afle de ce nu vor șoferii să pună în funcțiune aerul condiționat, însă deocamdată răspunsul rămâne o enigmă.

De ce nu functioneaza aerul conditionat in autobuzele CT BUS?! Video
Am încercat să aflăm un răspuns de la Mihai Ochiuleț, membru în AGA CT BUS, care s-a arătat la fel de uimit de încăpățânarea șoferilor: ” Chiar azi de dimineață (n.r. - 31 mai a.c.) am avut o întâlnire și le-am spus că aceleași reclamații le am și eu în această privință, că nu se dă drumul la aer condiționat. Șoferii au spus că nu se pune problema să nu se dea drumul, însă eu o să merg să verific să văd dacă așa este. Șoferilor li se spune să se dea drumul la aer condiționat, dacă un călător o cere, sau dacă temperatura de afară necesită. Eu chiar rog pe oricine se confruntă cu o astfel de problemă, să sune la noi, să dea numărul autobuzului și linia pe care merge pentru a putea remedia aceste probleme. ” a declarat acesta pentru Replica de Constanța.

De ce nu functioneaza aerul conditionat in autobuzele CT BUS?! VideoMihai Ochiuleț

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
STAMULEA KARAPULEA ALES BULES DE KARYCES asa merge treaba cu CYPANEZII BABUINY MAKEDODESTI
2
0
Ca sa fure motorina , o vand la brotacei la juma depret
11
0
Răspunsul este foarte simplu.La sfârșitul programului când se completează foaie de parcurs șoferul indica cate ore a funcționat aerul condiționat înmulțit cu 4 litri de motorina pe ora dr funcționare,înseamnă motorina în beneficiul șoferului,înmulțit cu prețul de 6 5 lei.Respectiv 8 ore funcționare ×4 litri per ora.....Calculul este simpluMotorina ajunge în buzunarul șoferului.Redactia Replica va rog sa verificați.
9
0
Asemenea tuturor șantierelor din Constanța unde fiecare face cum il duce capul, ct bus este o societate care primeste subvenții substantiale de la Primarie,a fost dotata cu autobuze noi,a dublat pretul biletelor ,dar nu are respect față de calatori ,deoarece nimeni nu-i controleza.In primarie exista un serviciu care se ocupa de problema transportului de calatori insa cum sa plece cineva din biroul racoros și confortabil. Trecerea bruscă de la temperaturi scăzute la căldura de afară poate produce functionarului sensibil disconfort,stari de ameteala , leșin.
10
0
Nu se da drumul la aer din motive ce tin de PANDEMIE si posibilitatea raspandirii virusului CORONAVIRUS (noului coronavirus) care provoaca boala COVID-19! Atentie la neatentie!
0
10
la aer conditionat nu se da drumu nici nu conteaza de ce, geamurile nu se deschid ca le trage pe babe curentul si uite asa mergi cu transportul in comun doar daca esti masochist sau iti place prea mult sauna
9
0
e mai cald in autobuz decat afara.... jeguri
10
1
Dati cipanzeii afara din orice serviciu public si treaba va merge.
16
0
Pt cei ce spun ca se ,,ciordeste motorina" nu este adevărat pt ca respectivele autobuze au sistem de monitorizare a cantităților de motorina din rezervor 24\ 24 si pt aceasta fapta penala șoferul poate fi dat afara în clipa 2. Sistemul de multe ori nu este poate pornit pt ca s-a început igienizarea lor și cât de c*rând vor merge negreșit. Zi buna
9
10
Se face economie la motorină ca să se fure aerul condiționat. Am văzut eu un șofer care pleca acasă cu o pungă de aer condiționat. Primitivism!
4
12
Sa ia un termometru clasic la el , sa urce in autobuz si sa faca o comparatie...ce se afiseaza si cat arata un termometru , clasic...din sticla
2
9
Se incing plasticele alea si iti arata 29-30 de grade , cand defapt , real , sunt in jur de 23-24 de grade. Omul cand vede afisat 30 de grade se incinge instant ,brusc il apuca caldurile ,autosugestie si motiv de reclamatie ! De furat motorina de la autobuzele Isuzu nici nu incape vorba, practic este imposibil , au multe elemente de siguranta si protectie asupra acestui aspect, deci...mai usor cu acuzatiile ,preacinstitilor care sunteti voi cei mai corecti si onesti la serviciile dumneavoastra ! Stiu foarte bine cand sa-i dau drumul la AC ,stiu cand este necesar , chiar nu am nici-un castig daca functioneaza,sau nu ! Apropo , primim mesaje de la conducere sa le setam la 24 de grade....deci , va porni undeva real pe la 25- 26 , iar pe dispay-ul al din salon va arata 31-32 ! Si iar facem sesizari....Deci , cum facem ? (sofer ct bus )
7
16
Articol publicat la modul general. Are și un nr de autobuz? Iar reclamantul, poate bine intenționat avea și bilet?
8
9
Pentru ca se băsestè v****l in ele , uitanduse după babe sa vada daca composteaza biletul sa aibă ce scrie pe replica
3
9
Când le ceri șoferilor să pornească aerul condiționat, după ce fac o grămadă de figuri, îi dau drumul in dușmănie, de îți îngheață sudoarea "achiziționată" cât timp șoferul nesimțit a circulat avand cu 28 de grade in compartimentul călătorilor. Nu mai punem la socoteală că aerul rece este introdus în așa fel că țintește capetele călătorilor!
12
8
se ciordeste motorinaaa la greu ce e asa greu de inteles? sa mai faca si soferii 1 ban, asta i mentalitatea la noi.upp de la sfi pleaca
15
5
Trebuie sa te rogi de șofer sa dea drumu la aer.Sa ii întrebi dacă nu cumva ii deranjezi cu cererea ta.plus ca unii și fumează în cabina și vine miros de fum.cum e nea Ochiulet? Nu vedeti pe camera ca se fumeaza?
20
3
Si explicatiile lui puerile. Vor civilizatie si bun simt din partea calatorilor dar ei inca se comporta ca niste animale cu calatorii. De cand cu lucrarile incasarile ctbue au crescut considerabil si comfortul lipseste cu desavarsire. Aer conditionat? Hai ma ce naiba. Majoritatea soferilor au masini pe motorina ziua sofer ctbus noaptea sofer uber bolt. Cutumele vechi si metehnele comuniste inca dainuie in tara asta.sa furam de oriunde ca au.motorina ulei.romanu, daca nu esti atent, iti fura si uleiul din candela. Si daca sunt prinsi nubsunt dati afara. Ca s veniti pe pile.nu ai loc sa te angajezi la ctbus.toti cu pile si relatii. Si te uiti la ei cum sunt imbracati parca s veniti la plaja.si me dam europeni.in alte tari soferii vatmanii sunt la camasa si cravata.ai nostrii la slapi tricou si prosop pe gat.scarbos peisaj.
25
4
Se merge la consum,se fura motorina.Ce e asa greu.
30
4
Rapid Electrice. Sa fure curent electric atunci.
23
1
Mergeti la garajul ctbus cu drona si sa vedeti cum se fura motorina, direct de la pompa, evident de cu aprobarea tuturor ce sunt acolo. Toata lumea stie asta, hotomanilor. Sa mearga politia locala sa-i ancheteze :)) Cui nu-i convine sa ma pupe-n fund dupa o cursa cu ctbus-ul lipsita de AC.
31
2
L100M,31.05.2023, injurul orei 15, ne-am copt pana la casa de cultura, unde am coborat pentru ca nu mai suportam caldura. Desi era un autobuz nou, soferul avea geamul deschis si nu il interesa de caldura din spatiul pentru pasageri. Indolenta, nesimtire, nepasare. Aerul conditionat ar trebui sa porneasca dupa 22 grade in interior, trebuie gasita o modalitate, suntem in 2023. De multe ori, degeaba am ajuns pana aici.Romania, trezeste-te!
33
2
Pentru mistretul marlan de mai jos care mi-a raspuns! Tu te-ai oparit rau de tot pentru ca te stii cu musca pe caciula hot nenorocit! Era bine cand luati cate un leu de la cei care mergeau fara bilet? Nu meritati nici macar scuipati in ochi! Va bateti joc de oameni batrani si bolnavi care nu pot sa alerge dupa autobuz, inchizandu-le usile in nas. In statii opriti unde vrea muschiul vostru! De cand cu reparatiile de pe bulevarde, unele statii s-au mutat temporar fiind impracticabile dar jumatate din soferi opresc in vechea statie iar cealalta jumatate in noua statie de nici nu mai stii unde sa astepti. Cand vad ca toata lumea asteapta intr-un loc, ei opresc 50 metri mai incolo pentru ca sunt sadici si le face placere sa te vada alergand dupa ei pentru ca apoi sa-ti inchida usile in nas sau mai rau sa te prinda intre usi si sa plece! Nu am niciun pic de respect pentru astfel de animale pentru ca oameni nu pot fi numiti! Si din pacate animalele predomina pentru ca cotizeaza unde trebuie.
30
4
Dar de salariile angajatilor de ce nu vorbiti, ai cheama sambata duminica la munca si le da liber in loc sa ai plateasca stai sa vezi ce o sa mai mearga autobuzele un mecanic ia 2300 lei rusineeee
10
23
Bine că te-ai trezit tu să iei atitudine în gură, nu cumva, de 2,50 lei vrei și masaj la coaie, opăritule!
10
31
face pe niznaiu dar isi trage spaga de la soferi. Care nu dau drumul la aer ca sa nu consume. Mai bine fura !!!
33
5
Daca pornesti aerul conditionat creste consumul de motorina. Daca faci economie la motorina ai ce fura! Deci ei aleg ce le convine lor si nu confortul cetateanului platititor... ca prostul. Iar furtul se petrece cu complicitatea interesata a sefilor. Oare cat va mai dura hotia in tara asta?
42
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367