REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
18.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

De ce nu își vede Felicia Ovanesian lungul nasului?

De ce nu își vede Felicia Ovanesian lungul nasului?

Mirela PASCAL 9 februarie 2024 | 00:00 9225

Fostul city manager al Constanței, Felicia Ovanesian, continuă să  țină cu dinții de viața publică. Dacă a eșuat din poziția de administrator public al orașului, punând eșecul pe spinarea primarului Vergil Chițac, Ovanesian a demarat un lung șir de postări pe rețelele de socializare, arătând, într-un stil personal, că tot ce se face și s-a făcut prost în Constanța este din vina primarului și că tot ce s-a făcut bun în oraș i se datorează. Deși a plecat de ceva timp din primărie, Ovanesian pare încă legată cu cordonul ombilical de fostul loc de muncă, încercând să facă pe eroina în disputele pe care agenții economici, chiar și foștii colegi, le au cu municipalitatea.

De ce nu isi vede Felicia Ovanesian lungul nasului? Felicia Ovanesian și Cristina Toxin

Postările făcute constant de Ovanesian pe paginile sale sunt doar critici la adresa primarului Vergil Chițac compilate cu o laudă de sine cu nuanțe de narcisism care te duce cu gândul la odele de odinioară. Ovanesian are momente dese când folosește un limbaj agresiv. De curând, l-a catalogat pe primarul Chițac, cităm: „retardat”, în contextul în care ar fi dat autorizație de construire membrilor AUR ca să-și vopsească fațadele sediului într-un mod chicios! În fapt, ulterior acuzațiilor Feliciei Ovanesian, s-a aflat că cei de la AUR nu aveau autorizație ci, dimpotrivă, au fost sancționați și Poliția Locală și i-a dat pe mâna Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța pentru că au executat lucrări fără autorizație. Limbajul suburban la adresa principalului său adversar politic, primarul Vergil Chițac, este departe de conduita unui avocat de succes așa cum se autoevaluează Ovanesian!

De ce nu isi vede Felicia Ovanesian lungul nasului? Felicia Ovanesian

Ovanesian versus Ovanesian

Felicia Ovanesian pare că trăiește și respiră pentru Primăria Constanța și se folosește de toate armele pe care le deține pentru a-și arăta potențialul ținut ascuns pe vremea cât a ocupat funcția de city manager. Așa cum mulți bine știu, Ovanesian este asociată cu Cristina Toxin, fost judecător, într-un cabinet de avocatură. Același cabinet care apără interesele celor care au deschis dosare primăriei în instanță. De exemplu, pe rolul instanțelor există un proces unde avocatul Cristina Toxin apără un agent economic care a contestat dispoziția lui Chițac din 06.02.2023, prin intermediul căreia s-a dispus suspendarea activității unui club din Zona Peninsulară pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. De fapt, Secția numărul 3 de Poliție Constanța a amendat de două ori clubul pentru că a depășit limitele de zgomot. Apoi Secția 3 Poliție a sesizat Primăria Constanța cu privire la aceste încălcări ale legii și, în consecință, primarul Vergil Chițac a dispus suspendarea activității clubului.

De ce nu isi vede Felicia Ovanesian lungul nasului? clubul lui Ionuț Budi

Asociata Feliciei Ovanesian a fost angajată de proprietarul clubului, nimeni altul decât Ionuț Budi, să atace cele două procese verbale ale Poliției și Decizia primarului Vergil Chițac. Toate aceste lucruri s-au întâmplat în timp ce Felicia Ovanesian era city manager.

De ce nu isi vede Felicia Ovanesian lungul nasului? Ionuț Budi

Toxin și Ovanesian au pierdut în fața primăriei

Iar Toxin îl reprezintă atât de bine pe Budi încât pierde procesele în instanță. Pe fond, a fost admisă acțiunea lui Toxin, care viza suspendarea executării dispoziţiei nr. 367/06.02.2023 emisă de primar. Însă, la apel, ce să vezi?! Toxin a primit o lovitura de grație: magistrații i-au respins acțiunea. Pe 25 ianuarie, Curtea de Apel a admis recursul, a casat în parte sentinţa recurată şi, rejudecând, a respins cererea de chemare în judecată ca nefondată. Pe lângă asta, firma lui Budi trebuie să plătească și cheltuielile de judecată.

De ce nu isi vede Felicia Ovanesian lungul nasului?

Precizăm că decizia este definitivă. Așadar, activitatea restaurantului rămâne suspendată. Teoretic, pentru că, în realitate, localul e deschis. Dar, lupta lui Toxin și a lui Budi cu Primăria Constanța nu s-a terminat, căci pe rolul Judecătoriei Constanța sunt înregistrate nu mai puțin de 16 dosare, ce au ca obiect plângeri contravenționale. Chemate în judecată sunt și Inspectoratul Județean de Poliție Constanța, cât și Direcția Generală Poliția Locală Constanța, unele dintre ele fiind respinse.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Recunoastem si noi cetatenii si voi astia de ati scris aricolul va dati singuri comentarii.. lasati harneala
0
0
Recunosc ca toate comentariile scrise pana acum la acest articol le am scris eu sub diferite nume, dar nu suport ca nimeni nu recunoaste ce desteapta sunt si am ajuns sa ma laud singura. Este nedrept.
0
2
Singura care i-a chemat sa dea explicatii pe antreprenori a fost doamna Ovanesian! Chitac i-a lasat sa faca orasu varza! Dupa atatia ani de santier macar daca aveam niste lucrari bune! Dar sunt dezastru! Doamna Ovanesian ar fi un candidat ideal daca ar candida ca independent!
0
1
Felicia Ovanesian Primar! Va este fricaaaaaa de ea! Catelusilor de 2 lei, daca ar fi dansa primar, desfiinteaza toate nepotismele de acolo! Da vicele Rusu si altii de pe acolo ce au facut? Ce merite au? Hira si altii ce au facut? Merlă ce a facut? Singura care a luat atitudine a fost dna Ovanesian! Hai ca aveti morcovu bagat cu tot cu frunze!
0
0
Ce articol de 2 lei! De aici vine raul orasului? Va luati aiurea de ea pentru ca sustineti alt candidat care eventual v-a platit. Constantenii s-au lamurit cu partidele si vor un candidat INDEPENDENT! Daca ar candida dna Ovanesian Felicia am iesi din mizeria in care suntem prinsi! Doamna Ovanesian, candidati doamna ca sa scapam de partidele care ne capuseaza!
0
0
A deranjat combinatiile si combinatorii pentru ca nu a fost de acord cu ei. De aia a plecat, pentru ca fiind cu coloana verticala nu s-a manjit cu porcariile facute de altii care sunt acolo pentru capatuiala. Acum scrieti de rau de dansa pentru ca va e frica ca daca candideaza are sanse foarte mari sa castige primaria. Articole la.comanda!
0
0
Doamna Ovanesian a facut multe lucruri bune in primarie. Spre deosebire de leprele care erau acolo pentru capatuiala, ea chiar a muncit si a pus la punct multe lucruri. Dansa facea adunarile cu administratorii de asociatii, dansa tinea adunarile de consiliu fizic, de cand a plecat dansa e haos si multi din primarie plang dupa plecarea ei.
0
0
Dar de ce nu spuneti ca reabilitarea strazii Mihai Eminescu este meritul doamnei Felicia Ovanesian? La fel si toate florile pe care le-a vazut Constanta sunt tot datorita dansei, chiar si cele care se planteaza acum! La fel si toate zonele reabilitate frumos, parculetul de la Far, si toate zonele adiacente blocurilor din marile intersectii, mamaia colt cu mircea, casa de cultura, trocadero, balada si altele! De ce nu faceti un articol si cu meritele? Daca candideaza pentru functia de Primar ca independent, zboara toti combinatorii din primarie in secunda 2 si de asta se tem multi! Va este frica ca nu o puteti controla voi asa cum ati fost obisnuiti zeci de ani!
0
0
Lasati minciunile! Toti o criticati! Este de apreciat ca a avut curajul sa plece din Primarie si sa si dea cartile pe fata! Cati ar fi procedat asa daca se vedeau pe postul doamnei? A preferat sa renunte cand a vazut mizeriile din primarie! Altii ar fi stat si ar fi pupat unde scuipa, numai sa ramana cu posturile calde! Da, deranjeaza pentru ca este un adversar de temut si are toate atuurile!Vine cu experienta juridica colosala, la fel si cu experienta in administratie si toti se tem ca daca ar iesi Primar, desfiinteaza mafia de acolo! Articol tendentios de 2 lei!
1
1
Dubla masura! Imprastie cu rahat acolo de unde a mancat. Are o afinitate pt Stelica garsoniera si pt razboinicul luminii Horia Catani, ala care bate femeile pe plaja!
0
0
Mai nu-i frumos să vă luati de dnei .În tările civilizate oamenii sunt frumosi si respectati chiar dacăv in spate au niste ani problema este cum gândeste fiecare ,intentiile pe care le au .Oricum desi su fost bani alocati mereu ,in ultimii 35 de ani nu s-a făcut aproape nimic ,nici un primar nu a făcut căte lucruri de mare amploare s-au executa din 2020 , lucrari de inginerie extinsă , inlocuire retele de canalizare , dale , sosele asfaltate , crearea de spatii verzi ,inlaturarea constructiilor abuzive de pe domeniul public ce dadeau o notă de taverna orasului ,totul necesitând stres ,suport finamciar,răbdare ,pricepere si multă muncă si pentru toate aceste lucruri mari pentru care cuvintele sunt prea mici nu pot sa zic decât RESPECT dlui PRIMAR.
0
6
Cine a scris articolul?
8
0
Pe langa fapul ca face de ras comunitatea mica a armenilor zici ca e venita de la vaci. Nu poti fi city manager atunci cand tu nu intelegi ce este un city
13
8
Cum sa nu-l apere pe Budi? Doar e coleg de monoritate sexuala cu ele!
9
11
Inainte de a intra in primarie latra despre toate problemele din oras iar odata ajunsa pe functie a uitat tot ce reclama ca de acum era raspunderea ei si nu mai erau asa de grave problemele sau avea pentru fiecare cate o explicatie idioata... Cand a zburat-o din functie si-a reluat obiceiurile dar oamenii nu sunt p****i si nu au uitat cu cine stau de vorba. Chiar daca ea viseaza sa revina nu cred ca mai are seanse sa ajunga in echipa castigatoare.
11
8
Ce casalot!!! Mananca si bea mult!
11
13
In Directia Generala de Urbanism din cadrul Primariei municipiului Constanta, isi face veacul si babeta SZABO CRISTINA. Aceasta inutila functionara ajunsa la varsta dinozaurilor si care nu pleaca la pensie, continua sa debiteze raspunsuri inutile, fara continut si forma, catre cetatenii municipiului Constanta. Domnule primar Chitac, nu mai tineti in institutia pe care o conduceti astfel de rapandule expirate. Dati-o afara si aduceti tineri competenti care sa isi asume ce scriu pe hartie.
26
3
Sunt Stelian Ion si declar ca ma duc la manastire sa ma calugaresc! Donez acesteia banii obtinuti dupa vanzarea garsonierei!
10
14
Intrun fel Felicia Ovanesian are dreptate sa fie pornita contra lui Chitzac pentru ca actualul primar doar pe ea a dato afara din cuibul ala de viespi vechi decand era R.Mazare shef la primaria Constantza,pastrand in functzii altzi si altele mult mai incompetentzi"ca sa nu spun penali"decat ea si Felicia shtie lucrul asta sigur ca doar le-a fost colega astora mult timp nu doar un an sau doi.
26
1
Moaaa....catamai bubalina ! Nu mai puneti asa poze, poate se mai uita si copii ...
12
14
m****a , m****a, cum bagi tu râcă între oameni. Ce semeni , aia o sa culegi
13
5
Trebuia să dispară din viața orașului a doa zi după ce si-a dat demisia. Oricum a fost un ZERO prin tot ce a făcut.
20
13
Nu va mai intrebati atata. Urmariti legaturile si ce s-a intalmplat si intampla. Va fi tripleta : Gihan Eserghep candidat primarie, Lupu candidat Cons Judetean si Ovaneza va conduce de fapt primaria. Scenariu perfect pentru manifestarile din zilele astea
11
11
Tupeu de capușă minoritara
16
13
E un adevarat monument de ipocrizie aceasta creatura.
25
13
ce mai dau vina unu pe altu. ea pe chitac, chitac pe consilieri, consilierii pe functionari. pana una alta ei infloresc financiar pe zi ce trece si ne jignesc noua inteligenta cu vorbele lor si fapte de 2 lei. huo. rusine sa va fie!
49
1
Individa asta uita cum isi batea joc de noi cand reclamam ceva. Cand era manager, sustinea beneficiile sensurilor unice, cand toata lumea se vaita. Pavelele sparte si puse stramb, nu existau, sustinea ca pe strazi se lucreaza, cand lumea spunea ca lucrarile sunt abandonate si mereu avea justificari. A pus barierele in piata ovidiu si a sustinut desfintarea parcarilor. Ati uitat? Acum, tocmai asta reclama ea. Isterica, fara empatie, mincinoasa, manipulatoare pt naivi. Imediat ne bloca daca nu eram de acord cu ea.
78
13
este l******a, se vede din poze
23
16
Si vi se pare ca dupa ce a plecat asta s-a schimbat ceva in bine in oras? Nu! Din contra! Si mai varza e orasul. Concluzia, Wchitac e vinovatul. Inclusiv pt incompetentii si hotii de care s-a inconjurat.
64
24
TOXIN ARE VREO LEGATURA CU ZDREANTA USR-ISTA DIN NAVODARI?
20
20
Nu o cunosc pe Dna dar cred ca ai este scirba de primarul nostru dragut ,,,,,,,,,,
47
18

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212