REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

De ce nu mai poartă Liviu Teodorescu verigheta

De ce nu mai poartă Liviu Teodorescu verigheta

Replica API 29 septembrie 2021 | 00:00 774

Au trecut două luni de la nunta lui Liviu Teodorescu, însă astăzi în timpul unei emisiuni s-a sesizat un aspect foarte important, artistul nu mai purta verigheta pe deget. Ce s-a întâmplat de fapt și care e motivul pentru care a renunțat la bijuterie, scrie spynews.ro

Liviu Teodorescu trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, iar în urmă cu două luni el a ajuns cu Iulia, partenera de viață, în fața ofițerului de stare civilă și la biserică, acolo unde și-au unit destinele pentru totdeauna.

Cei doi s-au căsătorit într-un cadru de poveste, dar iată că astăzi s-a descoperit un aspect foarte important pe mâna artistului, mai exact lipsa bijuteriei pe care și-a pus-o pe deget cu Iulia în ziua nunții, la biserică.

Cântărețul nu mai poartă verigheta, însă stați liniștiți căci acest lucru are un motiv pe care chiar artistul l-a explicat în timpul emisiunii unde a fost invitat. El a mărturisit că imediat după ce a părăsit biserica în ziua nunții a pus verigheta într-un ghiozdan pentru a nu o pierde, iar recent soția lui a găsit-o în rucsacul respectiv.

Astăzi el a motivat lipsa verighetei spunând că a uitat-o, dar și că îi este cumva teamă să nu o piardă, deoarece nu poate să mai fie ajustată.

”După ce am ieșit din biserică am scos-o și am pus-o într-un ghizodan, am uitat-o până acum o săptămână când Iulia a găsit-o în ghiozdan. Am degetul prea subțire, pică”, a spus el.

Își dorește să devină tată

După marele pas din viața sa, acum urmează celălalt, venirea pe lume a unui copil. Cântărețul spune că își dorește foarte mult să devină tată, iar el și Iulia au planuri mari pentru viitor în acest sens.

El și partenera sa sunt împreună de aproape 11 ani. El și Iulia s-au cunoscut în timp ce erau în clasa a IX-a, iar aceștia au început o relație în clasa a XII-a.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
neica nimeni no name
1
0
si oparitul asta e artist?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272