REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.7° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
17.7° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

De ce nu-și mai vorbesc Alex Velea și Andreea Bănică? Artista a fost nașa lui de cununie la prima căsnicie

De ce nu-și mai vorbesc Alex Velea și Andreea Bănică? Artista a fost nașa lui de cununie la prima căsnicie

A.F. 13 aprilie 2024 | 00:00 345

Înainte de a-și întemeia o frumoasă familie cu Antonia, cântărețul Alex Velea a avut o căsnicie cu Ana Maria Mircea. Cei doi au fost cununați religios de nimeni alții decât Andreea Bănică și Lucian Mitrea, dar în anul 2013 au decis să divorțeze și să meargă pe drumuri separate. Cum a ajuns Velea să se certe cu nașa lui de la acea vreme, aflați din rândurile de mai jos. 

De ce nu-si mai vorbesc Alex Velea si Andreea Banica? Artista a fost nasa lui de cununie la prima casnicieAndreea Bănică și soțul ei, nașii lui Velea la prima căsnicie, foto: Click!

Cu toate că a trecut mai bine de un deceniu de când au fost nași spirituali pentru cântăreț, aceștia nu-și mai vorbesc nici în prezent. Mărul discordiei ar fi fost niște bani, așa cum declara Andreea acum ceva timp în presă. 

Neînțelegerile au pornit din cauza banilor 

Alex Velea și fosta soție au decis acum ani în urmă ca părinți spirituali să le fie cuplul Andreea Bănică - Lucian Mitrea, însă au ajuns să nu-și mai vorbească. În trecut, îndrăgita cântăreață mărturisea că cearta între ea și cel care i-a fost fin a pornit din cauza unei sume de bani. 

„Noi am fost nașii lui de cununie. Am intrat în biserică cu Alex Velea și cred că ar fi urât din partea mea să încep să vorbesc . Sunt o grămadă de dedesubturi între noi ca familie. Nu vreau să vorbesc despre Alex Velea într-un mod neplăcut”, spunea Andreea Bănică, potrivit informațiilor apărute în presă.

„Am fost cu el în biserică, l-am dus pe el și pe fosta lui soție acolo. Le-am ținut lumânările și n-ar fi frumos din partea mea să fac asta. Este vorba despre niște bani pe care nu i-a luat la un concert de Revelion, pe care nici eu nu i-am luat, căci am cântat împreună, deci nici Lucian nu i-a încasat de la persoana respectivă.”, mai susținea artista.

Ce spunea Velea despre fostul mariaj 

Acum ceva timp, iubitul Antoniei vorbea despre relațiile sale amoroase, amintind-o și pe cea cu Ana.

„Am avut patru relații mari si late. Și sunt mândru de fiecare dintre ele. M-am îndrăgostit prima oară la 16 ani. Cu Ana, mai târziu a fost serios, însă nu a mers relația.  Au fost etape și etape în relația noastră. Unii oameni pot trece peste etapele acestea, alții se despart, ca și în cazul meu. Sper ca relația cu Antonia să fie și ultima din viața mea. Adică să rămânem împreună pentru totdeauna”, a spus Alex la Antena 1, acum ani în urmă, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212