REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.1° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

De ce nu vrea Andreea Bălan să mai repete experiența „America Express’’

De ce nu vrea Andreea Bălan să mai repete experiența „America Express’’

Replica API 4 septembrie 2022 | 00:00 1102

Andreea Bălan a dezvăluit că nu vrea să mai repete experiența ,,America Express”. Motivul invocat de celebra cântăreață este unul pe care l-ar putea înțelege oricine s-ar afla în postura vedetei.

Andreea Bălan

Deși participarea la un astfel de show a fost pentru Andreea o experiență de neuitat, în care a învățat să aprecieze lucrurile din jurul ei mai mult decât o făcea înainte, vedeta a mărturisit că i-a fost foarte greu și nu ar mai pleca niciodată o perioadă atât de îndelungată de lângă fetițele ei, Ella și Clara.

,,Niciodată nu cred că o să mai stau atât de mult departe de ele. Acum am ales să plec, deoarece am considerat că ele fiind micuțe nu au noțiunea timpului. Ele nu știu ce înseamnă o săptămână sau o lună și pentru copiii foarte mici, timpul trece altfel, se joacă, uită, dar cu cât cresc, cu atât ei știu că mami a plecat o lună, două, trei și mi-am spus că nu o să mai fac.

Pot să fac asta doar acum când sunt mici. Mai târziu nu o să mai fac și nici nu am de ce. Acum am fost în forță și mental și fizic ca să pot să duc o astfel de experiență. În alt reality show nu aș merge niciodată. Este singurul reality show pe care l-am acceptat, pentru că mi-au plăcut țările în care am fost: Mexic, Guatemala și Columbia’’, a declarat Andreea Bălan pentru Playtech, citează click.ro.

Andreea Bălan, moment emoționant la revederea cu fetițele! „Am izbucnit în lacrimi...”

Vedeta a avut parte de o surpriză atunci când a ajuns acasă. Pentru că era noapte, credea că Ella și Clara dorm, însă acestea au coborât scările imediat ce Andreea a intrat în casă. S-a lăsat cu îmbrățișări și lacrimi de bucurie.

,,Dar erau treze, mă așteptau și au coborât scările în fugă, pur și simplu mi-au sărit în brațe, am izbucnit în lacrimi și tremuram așa de fericire! A fost foarte frumoasă revederea'', a mai spus Andreea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108